Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Telt lányok, hölgyek; ti elfogadjátok, szexinek tartjátok az alakotokat, magatokat?
Félreértés ne essék, nem kritizálni szeretnék. Pusztán csak úgy tapasztaltam, hogy a legtöbb gömbölyded idomokkal megáldott nő, nincs megelégedve az alakjával.
Férfi szemmel nézve, ellenállhatatlanok számomra a hangsúlyos női idomok, a széles csípő (bár ez nem súly kérdése), stb... azonban minden teltebb hölgytől azt hallom, mindenhol, hogy "fogyózok", "kövér vagyok", "ronda vagyok"...
Miért nem tudjátok elfogadni magatokat, ha egyszer úgy vagytok jók ahogy vagytok? (Vagy csak a kivételekkel találkozom?)
Tisztelet a kivételnek, természetesen. / Lehet, hogy buta kérdés, de számomra mégis érthetetlen a tény.
Fikázásra, beszólogatásra, egymás leszólására, ingerlésére nem vagyok kíváncsi. Köszönöm! :)
En nekem nagyon jo alakom van, szerintem (164 cm es 44 kg). Vekony vagyok, de kozben izom is van rajtam, persze nem sok, de azert van. En teljesen meg vagyok elegedve az alakommal. :)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!