Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én érzem úgy, hogy kamuznak ezek a csajok, amikor ilyenekkel vígasztalnak?
Egy ronda srác vagyok, akinek még sosem volt barátnője, nem is kellek a csajoknak, nem egy lány csúfolt már ki, amikor bepróbálkoztam nála, akár online, akár élőben a városban vagy bárhol.
Ide is tettem fel képet magamról és megfigyeltemk, hogy több csaj is elkezdett vígasztalni olyanokkal, hogy nem is vagyok ronda kép alapján meg, hogy a fiúja tőlem is rondább, meg, hogy volt olyan pasija egy másiknak, aki olyan csúnya volt, hogy csak a dumája miatt járt vele, de én jobban nézek ki tőle, sőt helyesnek is tart a csaj.
Valahogy én olyna kamunak érzem ezt, ha annyira helyes lennék, akkor tapadnának rám a csajok, de hiába, akárhánynál is próbálkozom, mind lekoptat, sőt ki is gúnyoltak már lányok, ahogy írtam. Legutóbb is meglátott pár csaj, akinél bepróbálkoztam és elkezdtek nevetgélni meg olyanokat, mondani, hogy nem ismertem meg őket. Hát ja, biztos nem fogom égetni magam, azok után, hogy kinevetnek, ami egyértelmű jelzése, hogy csúnyának tartanak. Úgyhogy inkább úgy tettem mintha észre sem vettem volna őket.
Undorítóak tudnak lenni a csajok, le vagyok döbbenve... :(
Mi folyik itt? Ez a média hatása lenne?
Küldj egy képet, és őszintén megmondom, hogy helyes vagy-e!
14/L
Az nem működik, hogy "ronda" is vagy, önbizalmad/ kisugárzásod sincs, rossz dumával próbálkozol.
De ha már kettő van, van esélyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!