Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez mi? Valóban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez mi? Valóban nem fontos a külső?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem a neten egy csajjal, kb 2 hónapot beszéltünk, szinte minden nap, nagyon megkedveltem, állítólag ő is engem. Képeket láttunk egymásról ami alapján vonzónak tartott. A "kapcsolatunk" arra a szintre jutott, hogy kitaláltuk, hogy találkozzunk és ha úgy alakul akár járhatnánk is.. Eljött a nap, legjobb formám adtam de amikor találkoztam a csajjal láttam, hogy valami nem stimmel. Majd kiderült, hogy mégsem így képzelt el élőben majd valami ürüggyel lelépett pár perc után.. A furcsa, hogy kb az összes ismerősöm azt állítja, hogy élőben jobb pasi vagyok mint képeken, szóval nem értem mire célzott. Írtam neki egy üzenetet, hogy ez most mi volt, de nem válaszolt rá. Hát én biztos nem fogok neki többet írni mert szerintem elég nyilvánvaló a dolog.. Szerintetek ? :(
2013. ápr. 24. 17:10
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Egy biztos, ez egy jó tanulság volt számomra, hogy neten nem szabad ismerkedni :)
2013. ápr. 24. 19:23
 22/31 anonim ***** válasza:
ma 19:22 mennyi idő kimondani például azt, hogy "bocsi maradjunk barátok" vagy "ne haragudj, de nekem nem megy"? Kb. 5 másodperc? Ez tényleg nagy idő rablás:) Elrabol 5 másodpercet az életéből te jóég! Megértem, hogy inkább lelépett és nem rabolta ezt az időtXD
2013. ápr. 24. 19:50
 23/31 anonim ***** válasza:

Nem a netes ismerkedéssel van a gond alapvetően, hanem azzal, hogy

1. ha kapcsolatot, és kizárólag kapcsolatot keresel, akkor nem beszélgetünk 2 hónapot, hanem kölcsönös szimpátia esetén randi egy héten belül (nem kell túlzásba vinni, elég megnézni egymást egy kávé erejéig, aztán lehet folytatni a levelezést, ismerkedni tovább)

2. ha a kapcsolatban van más lehetőség is, és akkor is érdekel, ha egyébként nem az eseted, akkor lehet levelezni hónapokat, de akkor meg nem zárom le egyoldalúan, ha nem jön be a másik

Tehát el kell dönteni, hogy mire használod a netes ismerkedést, és ezt tisztázni a partnerrel is.

2013. ápr. 24. 20:13
 24/31 anonim ***** válasza:

19:50 Te melyik részét nem érted az írásomnak?? Nyilván nem szó nélkül lépett le. A kérdező is írta, hogy "Majd kiderült, hogy mégsem így képzelt el élőben" Ezen mit kell még tovább magyarázni?

Ez a legyünk barátok meg a világ legszánalmasabb szövege. Gondolom a kérdező se nagyon értékelte volna ezt a kamu dumát.

2013. ápr. 24. 22:02
 25/31 anonim ***** válasza:
Hát a lelépést nagyon értékelteXD És te melyik részét nem érted, hogy lelépett? Olvasd csak mégegyszer és ott lesz a mondatban, hogy lelépett. Kösszi az okoskodásod. Tartsd meg magadnak.
2013. ápr. 24. 23:08
 26/31 A kérdező kommentje:

A veszekedést elkerülve.

Lezártam a kocsim. Megláttam a szobor mellett, ahol a talit beszétük le. Odasétáltam hozzá, köszöntem neki és megölteltem. Megjegyeztem, hogy szép és örülök, hogy végre élőben is láthatom. Ő azt mondta, hogy ő is, de ne haragudjak most el kell mennie, mert valamit elfelejtett. (nem szó szerint de azt nem írom le). Szal ennyi. Visszaballagtam a kocsimhoz és eljöttem. Hazajöttem, sírtam, kajáltam, sírtam és kiírtam a kérdést. Na jó, nem sírtam olyan sokat ! :D Na már ezt is elvicceskedem.. de legalább látjátok mennyire nem hatott meg ez az eset. Csak gondoltam kiírom, hátha valaki elmagyarázná mik lehetnek az okok.. De felfogom annak, hogy nem vagyok elég jó pasi neki :)

2013. ápr. 24. 23:18
 27/31 anonim ***** válasza:
Lehet sok volt neki az ölelés? Egy tipp.
2013. ápr. 24. 23:21
 28/31 A kérdező kommentje:
Hát, felemeltem és körbeforogtam vele 6x, majd a fejem fölé emeltem és énekeltem, hogy " háááájejjááááchimáné hummáje" (oroszlánkirály)
2013. ápr. 24. 23:25
 29/31 anonim ***** válasza:

25ös

Ez nem okoskodás, de ahogy te is leírtad a véleményed, úgy én is leírhatom.

2013. ápr. 25. 00:22
 30/31 anonim ***** válasza:
Nyilvánvaló! Egy darab szarnak tart! Végül is jogos! Mindíg a lányoktól várják el, hogy tökéletesek legyenek! Nah most itt a fordított eset! Benézted amúgy nagyon. Szar ügy.
2013. ápr. 29. 21:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!