Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randi ügyben kérdeznék. Miről beszélgessünk?
Már többször találkoztam a fiúval, de ez az első hivatalos randi!Élőben is már minden féléről beszélgettünk, és fb-n is! (Család, barátok, suli, vicces sztorikat egymásnak)
Biztosan tudunk majd beszélgetni, de ha esetleg kifogynánk a témából, mit ajánlatok?
Ú, ez izgi! Emlékszem, mikor anno nekem volt az első randim egy sráccal! :) Én dadogtam jobbra-balra de a végén felfogtam, hogy kötetlenül kell megoldani a dolgokat. Nem hiszem, hogy vannak tabutémák, mert még nem ismered annyira, szóval nyomassátok, ami csak jön!Ha partnered lesz ebben, akkor inkább annak a veszélye áll fent, hogy átbeszélgetitek az éjszakát mert nem tudtok leállni! :)
Sok sikert és jó szórakozást kívánok!
Bár ez nem teljesen első randi, mivel már ismered, de azért szerintem vannak hasznos ötletek itt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!