Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok & Fiúk! Mit gondltok?
A lányok jobban néznek ki, haszexi ruhákban vannak, és ki vannak sminkelve, stb...
A fiúknál mi a helyzet? Mi hogy néthetnénk ki jobban?:DXD
Tudom kicsit hülye kérdés, de azért mégis...XD
Kort, és nemet is kégyszi!
17/F
Szerintem sem fiúknál, sem lányoknál nem "szexi ruha" és smink kérdése.
Ápoltság fontos [fürdés, dezodor, olyan megjelenés, ami nem taszít, és nem hivalkodó, de rendezett], és szerintem TÉNYLEG fontos az, hogy milyen képet ad önmagáról, ha megszólal, ha megismerem a gondolatait, azt hogyan adja ki önmagából.
Ha testileg és lelkileg is "ápolt" és igényes, akkor az az a "kisugárzás".
Az egész ápoltság,igényesség kérdése!
Szóval figyelj,hogy mindig alkalomhoz illő,kényelmes ruha legyen rajtad.A hajad ne legyen zsíros,a bőröd ne legyen száraz(testápoló),ha az arcod mitesszeres/pattanásos tegyél ellene.Használj tonikot,radírozd le az arcod hetente 1x,esetleg járj kozmetikushoz.
Figyelj az illatra.Sose legyél büdös,mert akkor a lányok undorodni fognak tőled(tapasztalat,van egy osztálytársam...hát iszonyatos szaga szokott lenni).Szerintem a legjobb férfi dezodor a csokis axe(:
Szóval ha ezek stimmelnek már megtettél mindent hogy jobban néz ki/jobban érezd magad/jobban felfigyeljenek Rád!
Remélem tudtam segíteni!
14,5/L
"beleszerettem egy csúnya, dagi pasiba" - Nálad itt a bibi, hogy észreveszed a rossz oldalát... Így az egész nem ér semmit!
Én speciel nem foglalkozom vele, hogy hogy nézhetnék ki jobban. A megoldás: Önmagaddal foglalkozz, és ne azzal, hogy a többiek mikor fognak téged jobbnak hinni... Ha kényelmetlen lesz az öltözéked, mert másoknak úgy jobb, azzal neked csak rosszabb lesz.
-ReapeR-23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!