Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a jobb? Egyedül v kapcsolatban?
Mivel én mindig is egyedül voltam, így nem tudok a másik oldalról nyilatkozni, és hallottam már pozitív és negatív véleményeket is.
Én jobbnak tartanám a kapcsolatban-t, mert akkor - jó esetben - nem csak boldogabb de jobb ember is lesz.
Rengeteg családapától meg azt hallom, ahogy szidja a nőket mindenfajta jelzőkkel, meg mondják nekem, hogy "soha ne házasodj, ne nőzz, sörözz... stb" és ott és akkor ez nagyon vicces, de félek, hogy (amiatt mert akkor és ott voltam) én is taszítom őket. De ezt nem akarom 16 évesen, mert egy igazi senkiházi lesz belőlem, már ha most nem volnék az, mert most se kellek senkinek, legfeljebb a szüleimnek, akik föl se fogják, hogy azzal én már nem megyek semmire, hiszen a természet törvényei alapján ők előbb fognak meghalni mint én, meg különben is: ennyi idősen azért nem árt, ha van (nem teljes, de vmilyen) önállóságom.
Egyedül! Kell a francnak kapcsolat, azzal csak a gond van. Ideális kapcsolat meg csak ideig óráig fenntartható. mivel mind a 2 fél gondolkozik, így csak idő kérdése és az egyik beleun, vagy félrekacsint. Ha egyedül vagy akkor ez nem történhet meg.
A magányt meg meg kell tanulni szeretni. Jó haver. Abban sosem csalódsz, és mindig ott van ha kell!
A 10- es fogalmazta meg legjobban a lenyeget, a 11- es pedig meg nem volt jo kapcsolatban, igy nem tudja mi az, es hogy letezhet.
Pedig van, csak nehez megtalalni, es fenntartani. Nekem sikerult, es orulok hogy igy alakult, bar teny, hogy lemondasokkal is jar. Ennek ellenere mondom, amig egyedul voltam (bar elvagyok magamban is, vannak hobbijaim, stb..), valahogy nagyon hianyzott egy tars.
Egyedül! A következő s helyzet: Te mint férfi mindenre képes vagy magadtól is, és minden problémát kitűnően meg tudsz oldani. Ha van egy kis önfegyelmed és önismereted, az idő 90%-ban igencsak jól, a maradék 10%-ban, pedig állatian jól érzed magad.
Csak először ehhez fel kell fedezni a saját erődet. Rá kell jönnöd, hogy valójában ki vagy és mi akarsz az élettől. Most egy űr tátong benned és azt hiszed, hogyha lesz egy csajod, akkor majd az kitölti. Egy nő semmit nem adhat neked, ami már most ne lenne meg.
Az űr akkor szűnik meg, ha tudod, hogy mit akarsz az élettől és messzebb mész érte, mint bárki más.
Amíg ez nincs meg csak egy báb leszel a nők ujjai körül. Hiába lesz párkapcsolatod gyerek maradsz benne, és a nő szeszélyes kényének kedvének ki leszel szolgáltatva.
Akkor jó a párkapcsolat, ha már meg akarsz állapodni és gyereket akarsz. Máskülönben csak egy lánc.
12:09
majd akkor is mondogasd ezt ha az a jó kapcsolat 4-5 év múlva felbomlik valami/valaki miatt, és viszi a fél vagyonodat a nő + a gyerkőceitek is megszívják a válást.
Ami lemondással jár az már végképp rossz. egy ideális kapcsolatban nincs lemondás.
De igen, egy ideális kapcsolat is lemondásokkal jár, mert van egy másik ember, aki felé elszámolással tartozol. Azzal a felfogással pedig, hogy a kapcsolatok úgyis tönkremennek négy-öt év múlva, ezért ne is kezdjünk bele, nem értek egyet. Eleve mi jó párkapcsolatokról beszélünk, márpedig a jó párkapcsolat nem addig tart, ameddig tart a szerelem, és ha véget ér, akkor szépen ér véget. Te végső soron azt mondod, hogy előbb utóbb minden párkapcsolat rossz kapcsolattá alakul át, de ez nem szükségszerűen igaz, csak megfelelő emberek kellenének.
Egyszerűen egy kis emberismeretet és kommunikációt kell tanulni. Sok embert eleve nem értek, miért kezd kapcsolatba azzal az emberrel, akivel kilométerekről süt, hogy nem szabad. Egyszerűen nem tudják ezt felmérni, aztán meg jön a nagy csalódás. Én a barátnőmet ismerem annyira, hogy ha esetleg szakítanánk, akkor sem ártanánk egymásnak semmit. Volt olyan időszak, hogy nagyon a szakítás szélén álltunk, sok volt a sértettség.
Amikor a párom egyik barátnőjével beszélgettem, ő hangosan felnevetett, hogy ilyet még nem látott, össze vagyunk veszve, panaszkodunk egymásra, de mégis folyamatosan a másikat védjük, ha valaki rosszat szólna rá. Ugyanebben az időszakban, amikor autót akart venni, azt mondtam, belefizetek; ha úgy döntünk, hogy nem tudjuk rendbe hozni a kettőnk dolgát, akkor majd szépen elrendezzük az anyagiakat. Persze, nem engedte, de ettől még tudom, hogy egy forinttal sem maradtunk volna egymás adósai. Szóval lehet ezt így is csinálni, más kérdés, hogy az rengeteg emberben nincs meg ennyi alapvető intelligencia és gerinc sem.
Ha azt mondod, nincs szükséged kapcsolatra, mert jobb egyedül, én teljesen megértelek. Abszolút pozitív dolognak tekintem, hogy el tudod dönteni, mire van szükséged, és ennek megfelelően éled az életed. Eszem ágában sincs meggyőzni téged, hiszen a kapcsolat csak annak okoz örömet, akinek szüksége van ezekre az örömökre, ha neked nincs, akkor neked nyilván csak teher. Mindössze annyit akarok mondani, hogy te se akarj másokat meggyőzni, hogy a párkapcsolat rosszabb, mert nem az. Nehéz terep, de borzasztó jó dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!