Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit szólnátok hozzá ha egy idegen férfi ezt csinálná? Történt már veletek ilyen?
ma 15:49
nem szereted a rib.ncokat? de azt meg te hagyod hogy fogdossák a f arkadat??! ember, te jól vagy? akkor te mi vagy ?:D
már bocs de ez annyira ellentétes. nem vitázni akarok.
de akkor te se hagyd hogy ismeretlen lányok fogdossák a pöc.södet:) az is olyan kategória mint amikor a lányok hagyják magukat hogy a fiúk a szoknyájuk alá nyúljanak. utóbbi is rib&ncos. de amit te csinálsz ugyanolyan mint amikor a lányok rib...ckodnak. nem jobb egyik sem!
Maydy4: köszönöm:) aranyos vagy.
23-as: azért ez ennél kicsit bonyolultabb. Ha rászólok, hogy zavar (igazából nem zavart, semleges, kicsit vicces érzés volt), akkor még én leszek a szemétláda és a 2 csaj nekem esik az egész villamos előtt, hogy én fogdosom őket, stb-stb. Úgyhogy úgy döntöttem, nem éri meg kockáztatni.
Velem ilyen még szerencsére nem volt,viszont Gyöngyösinél leszálltam a metróról,felmentem és jött velem szemben egy faszi (Tudni kell,hogy nem kicsik a melleim) és próbáltam kikerülni,mert nagyon az Én vonalamban jött,erre rágyorsított és úgy istenigazából rámarkolt a mellemre.(Nem kivágott felső volt rajtam,nem szoktam olyanokat hordani) Én csak megálltam és leblokkoltam,megszólalni nem tudtam a sokktól,Ő meg lazán tovább sétált a járókelők meg se szó se beszéd akik látták szépen tovább sétáltak.Elég nagy a pofám,de ebben a helyzetben egyszerűen megszólalni nem bírtam.
A második alkalomnál amikor a metrón a pasi elkezdte verni a f.szát az akta táskája mögött,közvetlen mellettem azt már szóvá tettem,jött is egy srác,aki szájon vágta az illetőt,aki a következő megállónál le is szállt.
Utolso: huhhh kiraly, az ilyenek agyon kene baszni minimum 5k volttal :D (uccso sztoridra irtam)
Mekem van egy kislany ismerosom akire szinten kiverte egy csavo a farkat buszon......az ilyeneket ugy megtudnam olni de komolyan.....undorito fergek....es a kerdezo is..mi az h mit szolnek? Szerinted ez helyes? Gratulalok!!!
Velem meg ilyen szerencsere nem tortent csak beszologattak a cigany munkasok -.- undoritoak azok is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!