Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti mit szólnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mit szólnátok hozzá ha egy idegen férfi ezt csinálná? Történt már veletek ilyen?

Figyelt kérdés
Például nagy tömegben vagy boltban vagytok ahol nehezen fértek el egymás mellett, és a pasi hozzád nyomja egy kicsit a farkát. Ha ezt észreveszitek, hogyan reagáltok?
2013. ápr. 24. 14:46
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem emlékeztet ez a viselkedés arra, amikor egy kanos kutya akarja megdugni a lábadat? Néha elgondolkodom, hogy vannak, akik ott felejtették magukat a fa tetején... :D
2013. ápr. 24. 16:18
 22/27 anonim ***** válasza:
0%
Mik vannak!? Ez a "Nem szeretem a ribancokat" jofej..pedig azt hinné au ember hogy erre harapnak a pasik! XD
2013. ápr. 24. 16:18
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

ma 15:49

nem szereted a rib.ncokat? de azt meg te hagyod hogy fogdossák a f arkadat??! ember, te jól vagy? akkor te mi vagy ?:D

már bocs de ez annyira ellentétes. nem vitázni akarok.

de akkor te se hagyd hogy ismeretlen lányok fogdossák a pöc.södet:) az is olyan kategória mint amikor a lányok hagyják magukat hogy a fiúk a szoknyájuk alá nyúljanak. utóbbi is rib&ncos. de amit te csinálsz ugyanolyan mint amikor a lányok rib...ckodnak. nem jobb egyik sem!

2013. ápr. 24. 16:44
 24/27 anonim ***** válasza:
0%

Maydy4: köszönöm:) aranyos vagy.

23-as: azért ez ennél kicsit bonyolultabb. Ha rászólok, hogy zavar (igazából nem zavart, semleges, kicsit vicces érzés volt), akkor még én leszek a szemétláda és a 2 csaj nekem esik az egész villamos előtt, hogy én fogdosom őket, stb-stb. Úgyhogy úgy döntöttem, nem éri meg kockáztatni.

2013. ápr. 24. 16:55
 25/27 Firestorm ***** válasza:
100%

Velem ilyen még szerencsére nem volt,viszont Gyöngyösinél leszálltam a metróról,felmentem és jött velem szemben egy faszi (Tudni kell,hogy nem kicsik a melleim) és próbáltam kikerülni,mert nagyon az Én vonalamban jött,erre rágyorsított és úgy istenigazából rámarkolt a mellemre.(Nem kivágott felső volt rajtam,nem szoktam olyanokat hordani) Én csak megálltam és leblokkoltam,megszólalni nem tudtam a sokktól,Ő meg lazán tovább sétált a járókelők meg se szó se beszéd akik látták szépen tovább sétáltak.Elég nagy a pofám,de ebben a helyzetben egyszerűen megszólalni nem bírtam.

A második alkalomnál amikor a metrón a pasi elkezdte verni a f.szát az akta táskája mögött,közvetlen mellettem azt már szóvá tettem,jött is egy srác,aki szájon vágta az illetőt,aki a következő megállónál le is szállt.

2013. ápr. 24. 18:23
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Utolso: huhhh kiraly, az ilyenek agyon kene baszni minimum 5k volttal :D (uccso sztoridra irtam)

Mekem van egy kislany ismerosom akire szinten kiverte egy csavo a farkat buszon......az ilyeneket ugy megtudnam olni de komolyan.....undorito fergek....es a kerdezo is..mi az h mit szolnek? Szerinted ez helyes? Gratulalok!!!

Velem meg ilyen szerencsere nem tortent csak beszologattak a cigany munkasok -.- undoritoak azok is...

2013. ápr. 24. 22:06
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
még nem történt velem ilyen, de arrébb állnék, ha jönne utánam, akkor meg ordibálnék vele. hihetetlen, hogy vannak ilyen undorító alakok...
2013. ápr. 25. 08:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!