Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti mit szólnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mit szólnátok hozzá ha egy idegen férfi ezt csinálná? Történt már veletek ilyen?

Figyelt kérdés
Például nagy tömegben vagy boltban vagytok ahol nehezen fértek el egymás mellett, és a pasi hozzád nyomja egy kicsit a farkát. Ha ezt észreveszitek, hogyan reagáltok?
2013. ápr. 24. 14:46
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Én férfi vagyok, de orba b*sznám azt a férfit aki az előttem lévő idegen nővel ezt csinálná. Ha ennyire keményen tolja az ipart akkor menjen k*rvákhoz, ne hozzon kellementlen helyzetbe egy valószinüleg gyönyörü nőt.
2013. ápr. 24. 14:54
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Az durva, hogy vannak ilyen fiúk, férfiak. o.O

Én még rá sem merek nézni egy lányra például buszon, ha tetszik nekem.

2013. ápr. 24. 14:57
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Te jesszusatyauristen! Ez pesten történik? Mi lesz ha nyári ruhában megtalál egy ilyen barom a villamoson?! Dió törő 2013
2013. ápr. 24. 14:58
 14/27 anonim ***** válasza:
Arrébb mennék és közben jó hangosan rászólnék, hogy mindenki hallja és xarul érezze magát.
2013. ápr. 24. 14:59
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Ez köcsögség, nem csinálnék ilyet fiúként. Múltkor ültem infón a padon neztük a tanár gépét a csaj meg bepucsít és a seggét nyomkodta a farkamhoz meg vigyorog hát én elálltam onnan azért az ilyen kur váskodás is épp olyan bunkó dolog
2013. ápr. 24. 15:00
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Az a lány aki nem csinál semmit, az lehet, hogy azért, mert ez neki is megalázó és nem tudja mit csináljon. Most konkrétan nem tudom mit csinálnék, de h a törvények nem kötnék a kezem akkor először szép lassan megkínoznám az ilyet, mondjuk centinként levágnám a farkát, aztén akkor dugdossa.
2013. ápr. 24. 15:00
 17/27 anonim ***** válasza:
-.- Ha meg tudnék szólalni, akkor beszólnék neki valamit dühösen, ha lenne elég vér a pucámban, akkor még fennhangon meg is jegyezném, hogy az egész bolt hallja! De valszeg csak mérgesen odébb állnék.
2013. ápr. 24. 15:14
 18/27 anonim ***** válasza:
0%

Hát én múltkor a 4-6oson hogy jártam.. alig fértünk fel a villamosra, kb mint a heringek, az új felszállók nyomták beljebb a már bent állókat, köztük engem is. Neki is nyomtak egy 16 év körüli feketehajú kiscsajnak, aki nekem oldalt állt, a barátnőjével trécseltek.

A keze pont a sliccem magasságában volt, direkt hátranyomtam a fenekemet, hogy ne lehessen félreértés.. erre érzem, hogy a kezének külső felével a nadrágom elejét dörzsöli, óvatosan, mintha csak véletlenül érne hozzá a villamos mozgása miatt. Hátrébb tolom a fenekemet, a kéz jön vele:) Innentől már egyértelmű volt a helyzet, persze a kiscsaj (és a barátnője) vihognak valamin.. mondom, ha ők játszanak, én is tudok ám!

Én is, mint a legtöbb pasi, tudom türtőztetni a merevedésemet, na, ott abban a helyzetben nem tartottam vissza, éreztem, hogy a farkam utat keres a boxeremben, hogy kényelmesen elférjen, a teljes méretében:)

A lány megérezte, hogy mi történik a nadrágom alatt, párszor nekinyomta erőből a kezét, hogy érezzem, itt már szándékosan izgat.. sajnos jött a Blaha közben és le kellett szállniuk, rám nem nézve átpréselték magukat rajtam és az ajtóban állókon, majd leszálltak. Utánuk néztem, a fekete hajú kicsit kérdően nézett rám, gondolom várta, hogy én is leszállok velük, de nem tettem:)

Nem szeretem a ribancokat.

2013. ápr. 24. 15:49
 19/27 anonim ***** válasza:
Én sose csinálnék ilyet,de olyan már megesett,hogy véletlenül a tömegben a csaj segge a farkamhoz került,mondtam neki bocsi,és csak vigyorgott és maradt,utána néha néha még oda oda dőlt direkt. ;)
2013. ápr. 24. 15:49
 20/27 anonim ***** válasza:
15%

velem történt már ilyen

sajnos az illető egy öreg f.sz volt. undorító volt.

de ha mondjuk az illető nekem is tetszene,nem tennék rá azért egy lapáttal. csak hagynám.:D

2013. ápr. 24. 16:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!