Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit szólnátok hozzá ha egy idegen férfi ezt csinálná? Történt már veletek ilyen?
Az durva, hogy vannak ilyen fiúk, férfiak. o.O
Én még rá sem merek nézni egy lányra például buszon, ha tetszik nekem.
Hát én múltkor a 4-6oson hogy jártam.. alig fértünk fel a villamosra, kb mint a heringek, az új felszállók nyomták beljebb a már bent állókat, köztük engem is. Neki is nyomtak egy 16 év körüli feketehajú kiscsajnak, aki nekem oldalt állt, a barátnőjével trécseltek.
A keze pont a sliccem magasságában volt, direkt hátranyomtam a fenekemet, hogy ne lehessen félreértés.. erre érzem, hogy a kezének külső felével a nadrágom elejét dörzsöli, óvatosan, mintha csak véletlenül érne hozzá a villamos mozgása miatt. Hátrébb tolom a fenekemet, a kéz jön vele:) Innentől már egyértelmű volt a helyzet, persze a kiscsaj (és a barátnője) vihognak valamin.. mondom, ha ők játszanak, én is tudok ám!
Én is, mint a legtöbb pasi, tudom türtőztetni a merevedésemet, na, ott abban a helyzetben nem tartottam vissza, éreztem, hogy a farkam utat keres a boxeremben, hogy kényelmesen elférjen, a teljes méretében:)
A lány megérezte, hogy mi történik a nadrágom alatt, párszor nekinyomta erőből a kezét, hogy érezzem, itt már szándékosan izgat.. sajnos jött a Blaha közben és le kellett szállniuk, rám nem nézve átpréselték magukat rajtam és az ajtóban állókon, majd leszálltak. Utánuk néztem, a fekete hajú kicsit kérdően nézett rám, gondolom várta, hogy én is leszállok velük, de nem tettem:)
Nem szeretem a ribancokat.
velem történt már ilyen
sajnos az illető egy öreg f.sz volt. undorító volt.
de ha mondjuk az illető nekem is tetszene,nem tennék rá azért egy lapáttal. csak hagynám.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!