Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálják ezt lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálják ezt lányok MSN-en?!

Figyelt kérdés

Lányok! Ha valakivel beszélek msn-en, és ha több ideig(kb 3-4 perc) nem írunk egymásnak, akkor beírnak valami oylasmit, hogy :

"Na mondj valamit".Már nem azért, de ennyi erővel ő is feldobhatna 1 témát, vagy ős is mondhatna valamitXD

A másik meg az, hogy nem előírás, hogy folyamatosan bezsélnünk kell., és mást is csinálhatok MSN mellett, ami leköt, és azért nem írok, de már vagy 3-4-en írták ezt.

-.-\'(de ha ráérek, akkor beszélek velük akár 1-1,5 órán kersztül is).

Az elnne a kérdésem, hogy aki szokott ilyeneket írni, az miért írja??Ilyenkor mit vár?! hogy feldob majd a pasi 1 témát?! (Lehet, hogy könnyebb odaírni, hogy "na mondj vakamit", mint gondolgozni egy kicsit azon, hogy mit kéne írni...XD) Vagy tényleg nem értem.

2009. szept. 25. 22:14
 1/5 A kérdező kommentje:

Kot, és nemet is!

16/F

2009. szept. 25. 22:15
 2/5 anonim ***** válasza:

hát én ezt 3-4 perc után nem irnám be mert van olyan ismerősöm aki 10percenként válaszol de ugy 1 óra után már talán:D am nemtudom én max annyit irok h mesélvmit:) vagy felhozok egy témát. nemtudom:D

15l

2009. szept. 25. 22:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen.. A kérdésedben az utolsó mondattal megválaszoltad magadnak :-) Neked kell szórakoztatnod, szóval tartani a nőt. Várják, megadják az esélyt arra, hogy elkápráztasd őket. Ez alapjában véve rendben is van így. De ettől függetlenül én sem értem, hogy miért nem tudnak ők is témát dobni. Nekik is kényelmesebb lenne.
2009. szept. 25. 22:57
 4/5 anonim válasza:

Én egy kisebb idő után,ha nem ír a srác azt szoktam megkérdezni,hogy mi csi?

Így tudom,hogy épp miért nem ír és ha végez akkor úgyis írni fog...nálunk ez szokott lenni megkérdezzük egymást h mit csinálunk?

2009. szept. 26. 09:14
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát figyelj,lehet,hogy nem jut az eszembe téma akkor írok neki h dobjon fel vmi témát és kész.

Egyébként fiú-lány beszélgetésbe pofon egyszerű kérdés,amiről sokat lehet beszélni:Mit vár egy fiútól/lánytól?Milyen típusú fiú/lány jön be neki?

14/L

2009. szept. 26. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.