Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Hogyan közeledjem?
Figyelt kérdés
Van egy srác a sulinkban, aki nagyon tetszik nekem. Két évvel idősebb nálam. Korához képest nagyon érett és okos. Viszont nem hiszem, hogy észre venne engem. Számára nem is létezek. Néha próbálok vele beszélgetni, de ez neki csak annyi, mintha beszélgetne egy ismeretlennel a buszmegállóban: elüti az időt, nagyon jó meg minden, de két nap és már el van felejtve. Fogalmam sincs, hogy mit tegyek. Nagyon tetszik nekem és jól tudom, hogy erőltetni nem lehet a dolgokat, mégis nehezemre esik tétlenül ácsorogni a semmiért. Olyan, mintha megállnék a reptéren és várnám a vonatomat... Semmi értelme.
Valaki esetleg nem tudna segíteni? Valami jó tanács?
Előre is köszönöm a válaszokat...
2013. ápr. 23. 16:23
1/5 anonim válasza:
Semmi teendőd nincs, beszélgessetek, ha látod, hogy nincs rá hatással, egyszer majd megunod.
2/5 anonim válasza:
Menj oda hozzá, és kezdj el vele dumálni. Láttam már lányokat kezdeményezni.
3/5 A kérdező kommentje:
Hát, köszönöm a válaszokat... Reménykedni azért lehet, nem? :D
2013. ápr. 23. 16:36
4/5 anonim válasza:
kerdezz meg a baratait mit szeret csinalni,mi a hobbija vagy ilyesmi,es aztan menny oda hozza es kezdj el vele beszelgetni amiket o is szeret
5/5 A kérdező kommentje:
tudom, hogy miket szeret, mi a hobbija, mert általában figyelek rá és van néhány program a suliban, amiken ő is ott van meg én is, így nagyjából tudok róla jó pár dolgot. Szoktam vele beszélgetni, de nem nagyon akar észrevenni. Fiatalabb vagyok nála, meg kicsit visszahúzódóbb típus is, így nem is rázom magam előtte meg nem vagyok az a fajta csaj sem, aki rámászik, szóval... A lényeg, hogy csak egy ember vagyok számára a sok közül, akiket éppen ismer.
2013. ápr. 23. 20:21
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!