Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem nézek ki úgy, mint Justin Bieber, vagy George Clooney, akkor buktam a csajozást?
NE készülj fel a remete életre.
NE akarj senkire se hasonlitani,légy önmagad.
Nőnemű vagyok, de csak a saját nevemben tudok nyilatkozni: George Clooney nem jön be, azt pedig nem tudom, hogy Justin Bieber hogyan néz ki... tehát ő is kiesett. :-)
Az én ideálom biztos nem efféle, a "sztárok" többségét nem is ismerem.
Nem árt persze, ha egy férfi kellemes egyéniség, de a vonzalom egyáltalán nem külsőségek függvénye - legalábbis nálam. Így visszagondolva a volt barátaimra (3) és a jelenlegi páromra, nem éppen szívtiprók, mégis volt köztünk vonzalom.
Talán sok minden tudat alatt dől el - olyan apróságok is sokat számítanak, amelyekről nem is gondolná az ember, hogy van jelentősége. (Pl. egy olyan illat, amelyről tudatosan nem is tudod, hogy észleled.)
Volt a középiskolában egy fiú, akiért nagyon sok lány odavolt, na ez a gyerek engem kifejezetten irritált, de csak látásból ismertem. Amikor elvégeztem a középiskolát, akkor megismerkedtünk és kiderült, hogy nagyot tévedtem, amikor korábban úgy gondoltam, hogy unszimpatikus. Az új véleményem az volt, hogy igencsak vonzó.
Fordítva is így megy/mehet ez.
A nyálas, műmájer, beképzelt fiúk, férfiak nem jönnek be.
Kérdés, hogy neked milyen személyiségű lányok tetszenek?
Az is kérdés, hogy milyen viszonyban vagy önmagaddal és a külsőddel.
Úgy gondolom a személyiség a legfontosabb, hiszen a szépség múlandó, a fiatalság is múlandó, a tulajdonságok, a szíved nem. De ha kinézetre kérdezed, nekem pl. az számít hogy férfiasan nézzen ki.
Nem az a kigyúrt izomagy, még pl. Hugh Jackman is sok nekem egy kicsit, de az még beleférne, hanem látszódjon, hogy férfi nem mint az általad említett Bieber.
Először én a szemét nézem meg az illetőnek, és talán a haját is. De a szem mindent elárul ezért az mérvadó a külsőben. A világos szem jobban tetszik, de ez sem ilyen egyszerű van kékből is tök csúnya árnyalat.
Nem, Zac Efron még lehetsz ;)
Na de komolyan, ez klisésen hangzik de tényleg igaz a mondás hogy a kinézet megfog és a belső megtart. Pl. Akibe én szerelmes vagyok, hát mondjuk nekem ő a leghelyesebb, de ha átlagos szemmel nézek rá nincs benne semmi extra, nem néz ki úgy mint egy sztár, mégis rajongok érte ;) persze a külső is fontos, de a belső az elsőszámú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!