Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nem nézek ki úgy, mint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem nézek ki úgy, mint Justin Bieber, vagy George Clooney, akkor buktam a csajozást?

Figyelt kérdés
Nem csak a fent említett két személyre gondolok, de kb. ilyen ma a csajok ideálja, és ha ezt valaki nem üti meg, akkor készülhet fel a remete életre?

2013. ápr. 22. 18:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

NE készülj fel a remete életre.

NE akarj senkire se hasonlitani,légy önmagad.

2013. ápr. 24. 19:20
 12/17 anonim ***** válasza:
95%

Nőnemű vagyok, de csak a saját nevemben tudok nyilatkozni: George Clooney nem jön be, azt pedig nem tudom, hogy Justin Bieber hogyan néz ki... tehát ő is kiesett. :-)

Az én ideálom biztos nem efféle, a "sztárok" többségét nem is ismerem.

Nem árt persze, ha egy férfi kellemes egyéniség, de a vonzalom egyáltalán nem külsőségek függvénye - legalábbis nálam. Így visszagondolva a volt barátaimra (3) és a jelenlegi páromra, nem éppen szívtiprók, mégis volt köztünk vonzalom.

Talán sok minden tudat alatt dől el - olyan apróságok is sokat számítanak, amelyekről nem is gondolná az ember, hogy van jelentősége. (Pl. egy olyan illat, amelyről tudatosan nem is tudod, hogy észleled.)

Volt a középiskolában egy fiú, akiért nagyon sok lány odavolt, na ez a gyerek engem kifejezetten irritált, de csak látásból ismertem. Amikor elvégeztem a középiskolát, akkor megismerkedtünk és kiderült, hogy nagyot tévedtem, amikor korábban úgy gondoltam, hogy unszimpatikus. Az új véleményem az volt, hogy igencsak vonzó.

Fordítva is így megy/mehet ez.

A nyálas, műmájer, beképzelt fiúk, férfiak nem jönnek be.

Kérdés, hogy neked milyen személyiségű lányok tetszenek?

Az is kérdés, hogy milyen viszonyban vagy önmagaddal és a külsőddel.

2013. máj. 10. 18:14
 13/17 anonim ***** válasza:

Úgy gondolom a személyiség a legfontosabb, hiszen a szépség múlandó, a fiatalság is múlandó, a tulajdonságok, a szíved nem. De ha kinézetre kérdezed, nekem pl. az számít hogy férfiasan nézzen ki.

Nem az a kigyúrt izomagy, még pl. Hugh Jackman is sok nekem egy kicsit, de az még beleférne, hanem látszódjon, hogy férfi nem mint az általad említett Bieber.

Először én a szemét nézem meg az illetőnek, és talán a haját is. De a szem mindent elárul ezért az mérvadó a külsőben. A világos szem jobban tetszik, de ez sem ilyen egyszerű van kékből is tök csúnya árnyalat.

2013. máj. 14. 16:20
 14/17 anonim ***** válasza:
A csúnya, önbizalomhiányos, idióta v ribi lányoknak még kellhetsz átlagos külsővel is (ha ronda vagy, akkor nekik se), de nekik is csak addig, amíg nem találnak nálad jóképűbbet.
2013. aug. 17. 13:46
 15/17 anonim válasza:
Dehogyis.clooney ronda bieber megrondabb.inkabb legyel atlagos kulseju de kedves odaado :) 17/L
2013. okt. 23. 21:10
 16/17 anonim válasza:
JB egy kiherült b*zi, George Clooney egy férfiember. sztem légy önmagad. Legyen saját stílusod, Josh Ramsay is egy ilyen személy. sztem legyen olyan hajad mint Josh Ramsay-nak :)
2013. okt. 23. 21:27
 17/17 anonim ***** válasza:

Nem, Zac Efron még lehetsz ;)

Na de komolyan, ez klisésen hangzik de tényleg igaz a mondás hogy a kinézet megfog és a belső megtart. Pl. Akibe én szerelmes vagyok, hát mondjuk nekem ő a leghelyesebb, de ha átlagos szemmel nézek rá nincs benne semmi extra, nem néz ki úgy mint egy sztár, mégis rajongok érte ;) persze a külső is fontos, de a belső az elsőszámú.

2013. okt. 23. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!