Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem nézek ki úgy, mint Justin Bieber, vagy George Clooney, akkor buktam a csajozást?
valószínűleg komoly gondok vannak velem,de én pl nem tudom eldönteni hogy justin bieberrel most a női vagy a férfi cipőket reklámozzák és hányok attól az ocsmány transzvesztita kislányfejétől,attól hogy sok idióta ezekre izgul nem azt jelenti hogy minden csaj ilyen,ne tucat gyártott libákat keress,azoknak kell a sztár külső,de egy pasi nem ettől néz ki jól
lehet rövid a hajad vagy hosszú,édes mindegy hogy milyen vagy ameddig van kisugárzásod és egyéniséged és olyan nőt keress akikben ez megvan
de mint írtam,lehet hogy velem van a baj,és csak én látom így
19L
Igen buktad. Sajnos mindenki, akine van csaja, az sztárkinézetű. Nem olyan rossz az a remete élet, van barlang, befűthető fával elég jól, senki nem zargat, van időd gondolkodni, jó a levegő, iesmi...
De most komolyan: nem a külső a minden, a fenébe is már! Ha meg tudsz nevettetni 1 csajt(és nem csak kinevet és rajtad röhög), igen-igen jó esélyekkel indulsz, hidd el;) A többi meg már majd jön, csak lazulj le/el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!