Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annak, hogy egy rakás átlagos külsejű fiúnak semmi önbizalma és rondának tartja magát manapság, ellenben sok csúnya lánynak meg akkora egója van, hogy csak nézek?
"Vagy Te egy véletlenszerű, 20 fős, korban hasonló csoportból egyértelműen a legszebbnek tartod magad?"
Ez még mindig full értelmetlen kérdés. Létezne olyan 20 fős csoport, amiben igen, és létezik olyan, amiben nem. Meg az is lehet, hogy valaki engem tartana a legszebbnek, míg valaki más egy másik lányt.
"de bizony, akinek a testsúlya normális keretek közti, vékony, és mondjuk nincs igazán kirívó bőrbetegsége, az bizony átlagos lány lesz. "
Ez még nem mond semmit. Ennyi infó mellett az a lány lehet valaki számára ronda is, míg egy másiknak szép. Semmi információ nincs az alakjáról (az nem mond sokat, hogy normális súlyú), sem az arcvonásairól, hajáról...stb.
Szerintem az a bizonyos szint, ameddig szubjektív a szépség kb. 80%.
Néha olyan pasikért ájuldoznak más nők, hogy én komolyan nem értem, nekem egyáltalán nem tetszenek (pl. Justin Timberlake, George Cloony...stb.), de már a fordítottja is megtörtént, szóval mások kérdezték hogy mit találok vonzónak xy béna pasiban.
"Akkor, vagy soha a büdös életben nem lesz párod"
Már volt több is, és pont ők "tanítottak" meg arra, hogy ezentúl sem külső, sem belső terén nem leszek igénytelen.
"baromi igénytelen vagy a belső értékek terén."
Nem mondanám, sőt, fontosabbnak tartom a belsőt a külsőnél, bár nem konkrét tulajdonságokat várok el, hanem lelki összhangot és normális intellektust.
" De az is lehet, hogy nincs igazam, és csak nőből van kevés normális."
Szerintem egész egyszerűen EMBERBŐL van kevés normális. Férfiból és nőből is. Sajnos...
"Nehéz egy nővel statisztikákról, reál dolgokról beszélgetni... nem véletlenül dolgozik több nő a mekiben :P"
Még az a munka is megerőltető sokuknak agyilag. Odáig nem jutnak el, hogy a jó napot kívánokra, nem köszönünk sziával...
"Nem is kezeltem ezt a csevejt túl tudományos értekezésként, mert tudom, hogy ezen az oldalon a partnerek többnyire sajnos nincsenek azon a szinten."
Reál műveltséggel, hogy állsz? Genetika, proteomika, élettan, fizika, kémia, matematika meg van? Tudunk beszélgetni a sztochasztikus és determinisztikus sugárhatásokról? Vagy arról, miért az ebola a vírusok királya? Nem? Akkor te is fényévekre vagy az IGAZI tudománytól anyukám.
Hűha, "kontrollcsoport"...:D Látom, nagyon próbálkozol megcsillantani a témában való zsenialitásodat. :)
Csak az a baj, hogy szerintem vannak témák, amiket nem túl célravezető statisztikai módszerekkel vizsgálni. A társkeresés pedig egy ezek közül, de ezt is lehet persze másképp gondolni.
" Nem? Akkor te is fényévekre vagy az IGAZI tudománytól anyukám."
Ez a mondat döntötte el, hogy nem fogok válaszolni a fentebbi kérdéseidre az általad felsorolt témákkal kapcsolatban. :) Tipikus arrogáns internetes viselkedés az, amikor úgy próbál az ember odapörkölni a másiknak, hogy elfelejti azt, hogy semmit nem tud arról, hogy az miket tud/mit csinál/mit tanul/mihez ért/miről olvasott és mennyit/mi az érdeklődés köre. De tök mind1, akkor megyek a többi nőtársammal sziázni egyet a jónapotra, te pedig szárnyaltatod a tudományos műveltséged. :D Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!