Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka, hogy mi, lányok már szinte ösztönösen vonzófunk a rosszfiúkhoz?
Figyelt kérdés
Barátnőm egyik osztálytársa tipikus rosszfiú, nagyon jól néz ki, de belül romlott, folyton szédíti a lányokat, élvezi az életet, bulizik, nem tud egy helyben megmaradni. És sajnos nekem is eléggé bejön ez a fiú, de én még tudom kontrollálni magamat, és semmi esetre sem mutatnám állnék le vele, mert tudom, mi lenne a vége. Viszont az összes lány, akinek csapja a szelet, bedől neki, a barátnőm fejét is elcsavarta, pedig ő is tudja, milyen, de mégis... Miért van ez?2013. ápr. 22. 01:30
11/15 anonim válasza:
Én is szoktam bulizni, pedig jó fiú vagyok.
12/15 anonim válasza:
Mert a csajok úgy gondolják,hogy a rossz fiúk izgalmasabbak,nem unalmas mellettük az élet,folyton pörögnek,nagy dumások,és d jó nekem,mert engem választott,de jó csaj vagyok.aztán később jön asírás,hogy ezt más csajokkal is eljátssza.
14/15 Zúzmaraharapás válasza:
Mert az ilyen alakok lazák és nem érdekli őket mások véleménye (= függetlenek, szabadok). Ezek pedig vonzó tulajdonságok.
És mivel "jófiúkban" ilyet nem találnak, kénytelenek beérni ezzel. :'D
15/15 anonim válasza:
jah leírták már páran, az evolúció pszichoplógia szerint az "erősebb kutya baxik" és a gyengét eltapossák mint egy férget, nah ezért.
De majd kinövöd többé kevésbé, és észreveszed majd a kevésbé rossz fiúkat is xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!