Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Már egész jól leszoktattam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már egész jól leszoktattam magam a gondolatról. Ez baj?

Figyelt kérdés

A téma dióhéjban, nem jövök be a lányoknak, és rengeteg visszautasítást kaptam.

Úgyhogy azóta kerülöm a korosztályomat, és hanyagolom a csajozást. De a napokban rádöbbentem, hogy nincs is korombéli barátom. A legfiatalabb is idén lesz 33 éves. (én 25 leszek)...

és van egy dolog, ami egy kicsit megdöbbent, vagy legalábbis értetlenül állok előtte: úgy érzem nem hiányzik egy barátnő. Így valahogy magambiztosnak érzem magam úgy ahogy, és bátornak. Mert senki sem tud hátba támadni. Egy párkapcsolatnál meg azt érezném, hogy folyton résen kéne lennem.

Mindezt úgy értem el, hogy anno szerettem volna barátnőt, komoly kapcsolatot, családot...

és lelkem mélyén még most is szeretnék. Igaz, ugyanakkor azt is érzem, hogy nincs a Földön olyan nő, akivel mindezt el tudnám képzelni, úgy ahogy az álmaimban.

Ez egészséges vajon?

Csak mert sok ismerősöm értetlenkedik, hogy nem keresek senkit, és ezzel nem haladok előre.

A bennem rejlő kettős érzéseket nem értem igazán.

2013. ápr. 21. 21:46
 1/6 Zúzmaraharapás ***** válasza:
Hát, finoman szólva k*rvára nem egészséges, hogy egy párkapcsolatot az átveréssel azonosítasz.
2013. ápr. 21. 21:49
 2/6 anonim ***** válasza:

"úgy érzem nem hiányzik egy barátnő"

Te nem hagytad el valahol a tököd?

2013. ápr. 21. 21:50
 3/6 A kérdező kommentje:

hozzá kell tennem: nem jövök be a lányoknak, de már volt barátnőm...

és annak a vége átverés volt.

Igaz előtte se volt sok bizalmam feléjük, de akkor azt hittem ő a kivétel. Úgyhogy csak megerősítette a hitem.

2013. ápr. 21. 21:51
 4/6 A kérdező kommentje:

Megvan a tököm...

a szex részét meg tudom oldani magamnak.

van egy kutyám, Tőle megkapom az önzetlen szeretet és elfogadást. (akárcsak a barátaimtól)

és sportolok, ami színt visz az életembe.

úgyhogy igen, megvan a tököm. és a golyóim is leszálltak...

2013. ápr. 21. 21:53
 5/6 anonim ***** válasza:

Az üldözési mánia és a túlzott elvárások általában erre vezetnek. Nincs olyan ember aki ne találna párt, mert a legrondábbnak is jut valaki. Ehhez az kell, hogy az irreális elvárásokat leadjuk. Lássuk be: ha valaki csúnya, az nem fog szép nőt találni magának alapesetben(most a pénzes esetet nem számoljuk). Tehát lejjebb kell adni.

Hogy hátba támadna valaki? Tehát azért jön össze veled, hogy utána jól kiszúrjon veled? Ez a nézet veszélyes: az ilyen emberek azt hiszik, hogy a saját hibáik voltaképpen mások miatt keletkeznek, és ők nem is hibásak semmiben sem. Amikor aztán a kapcsolatuk kudarcba fullad, azt kizárólag a másik káros befolyásának tulajdonítják, ezzel erősítik a saját negatív előítéleteiket(a nők csak hátba szúrnak).

Szóval az eféle káros gondolatokat el kell hagyni, és megkezdeni az ismerkedést. És még valami ami segíthet, bár tudom, kissé kegyetlenül hangzik: a lúzer barátokat el kell felejteni, akik visszahúznak. Én is évekig lógtam olyan arcokkal, akikkel nagyszerűen kibeszéltük a nőket, és hogy kellene egy, de sosem léptünk semmit. Visszahúztuk egymást. Amikor megszakadt a kapcsolat, hirtelen elkezdtem nyitni a nők felé is, és elfelejtettem a butaságokat, amikről a lúzer haverjaimmal beszélgettünk. Ha valami nem jön össze, változtatni kell minden fronton.

2013. ápr. 21. 21:57
 6/6 A kérdező kommentje:

Szerintem kicsit felszínes vagy... elsősorban nem a külsőről és a macsóságról kéne szólnia a társkeresésnek.

Ugyanígy a barátaim sem felszínesek. És nem szoktam a nőket kibeszélni, van sok más érdekes téma.

Különben is: barátokkal azért jár össze az ember, hogy jól érezze magát. Nem azért, hogy belelovalja magát a kudarcokba. Azokat inkább szeretné elfelejteni.

2013. ápr. 21. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!