Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ha egy fiút nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha egy fiút nem vesztek észre elsőre, mert nem sokat találkoztok, akkor attól még lehet valami?

Figyelt kérdés
20 leszek és fősulira járok.Ha nem veszitek észre a fiút, mert ritkán látjátok egymást, épp ezért közömbös nektek, attól még lehet valami, ha a fiú elkezdené keresni a figyelmeteket? Azt szeretném kérdezni pontosabban, hogy: tegyük fel hogy van egy fiú(én:D) és csak úgy odamennék a lányhoz/ lányokhoz(akivel éppen beszélget stb...) köszönnék:Szia! Hogy s mint?...bla bla bla ...elkezdenénk beszélgetni, aztán másnap megint csak ugye másról... Na szoval így kialakulhat valami? ( Nem azt mondom, hogy teljesen ismeretlen a lány, mármint ismeretlennek ismeretlen, de biztos látott már jó sokszor, mert azért annyira nem nagy az az iskola.Csak hát kicsit önbizalomhiányos vagyok, azért kérdezem. ) Am azt hozzátenném, hogy elvileg nem vagyok olyan csúnya se( Múltkor speciel egy egész csoport lány fordult utánam, meg is néztem , hogy engem néznek e , de egyedül voltam a folyosón.Hozzátenném, hogy az önbizalom hiányom miatt nem vagyok benne teljesen biztos hogy engem figyeltek, de hát egyedül voltam, ráadásul nem egyedüli precedens, azaz hogy ez éppen az, hogy 5-6an utánam fordultak, de egyedüli esetek már voltak, nem is egy)Na szoval visszatérve eredeti kérdésre mennyi esélyem lehet? (kb 1 éve tetszik nekem a lány , de nem tudom mit tegyek)
2009. szept. 25. 13:12
 1/2 anonim ***** válasza:

szerintem simán menj oda hozzá, hisz ha jól értem évfolyamtársak v, iskolatársak vagytok. de elsőre én kitalálnék vmi ártatlan ürügyet, pl. bocsi, nem tudod, hol lehet beszerezni ezt a jegyzetet? vagy hogy miből írunk zht a köv héten? és ha ez megvan, akkor már ismeritek egymást és legközelebb nyugodtan odamehetsz akár annyira is h szia, hogy vagy? abból már alakulhat vmi.

lényeg az, h ne mutasd, h nincs önbizalmad, tégy úgy, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne az, h beszélgetsz vele (merthogy az is :) mosolyogj rá sokat, érdeklődj felőle, ha te is bejössz neki, akkor úgyis ő is keresni fog, onnantól kezdve meg már ketten alakítjátok, mi lesz később :)

2009. szept. 25. 13:35
 2/2 anonim ***** válasza:
Persze, ha keresed a kiszemelt leányzó figyelmét, sokat próbálsz a közelében lenni, hogy minél többször lásson, és próbálsz beszélgetni vele, akkor abból bármi kialakulhat. Akkor is, ha a lány előtte nem figyelt fel rád. A pszichológiából ismert tény, hogy egy inger minél többszöri bemutatása megnöveli a vonzalmat az adott inger iránt, még akkor is, ha az inger nem tudatosult. Kérdezheted, hogy ezt most miért írtam:). Épp ezért: minél többet lát a lány, annál szimpatikusabb leszel a számára, mert az ismerősség növeli a vonzalmat is. Sok sikert!
2009. szept. 25. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!