Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van amikor nem vesztek fel bugyit/alsógatyát?
Fürdéshez pl.
Ja meg szeretkezéshez is le szoktam venni.
Par hete meselte egy kolleganom hogy a haziorvosa mennyire lokott.
Akarmilyen egyszeru vizsgalatra megy hozza, azt mondja, hogy vegye le a melltartojat. Ha peldaul meg kell hallgassa a szivet. De ugye tudjuk, hogy ezert nem szukseges levenni.
Azt is elmeselte hogyan jart batyja nehany evvel ezelott.
Ugyancsak valamilyen vizsgaltrol volt szo; az orvos arra kerte vegye le a nadragjat. A sracon nem volt alsogatya. :) Kesobb meselte otthon mennyire borzalmasan ego helyzet volt szamara.
Ugy hogy...ugy latszik elegge kockazatos tud lenni az alsonemu hianya.
26L
fürdés közben
szex közben
télen pizsoma alatt
(egyébként hordok, nem szeretnék törzsvendég lenni a bőrgyógyászaton)
Nyáron, ha egyedül vagyok itthon, akkor folyamatosan meztelen vagyok, egyébként ha megyek valahova, akkor természetesen húzok bugyit.
A melltartó más téma, azt sokszor nem veszek fel olyan póló alá ami mondjuk szivacsbetétes, így abszolút esztétikus és kényelmes melltartó nélkül is...
Nyáron ha én is egyedül vagyok, vagy csak a párommal vagyok, én sem hordok alsógatyát. Teljesem meztelenül szoktam lenni. /
Ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!