Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy dolgozzam fel?!
Figyelt kérdés
A történetem 1 évre nyúlik vissza!Egészen pontosan megerőszakoltak...azóta és akkor is sokszor próbáltam öngyilkos lenni..Tudom,hogy ez nem megoldás...de egyszerűen a tudat..megőrülök..!!!!Pszichológus nem segített..nem tudom feldolgozni!:S Az eset óta nem bízok meg senkiben..kapcsolatot nem létesítek a családomon kívül senkivel!Borzalmas volt!Úgy érzem,hogy már nem élhetem az életemet normális emberként!Annyi furcsa érzés kavarog bennem..
Valaki esetleg járt már így?:/
2013. ápr. 21. 09:41
22/24 A kérdező kommentje:
Megfogadom a tanácsod!Igyekszem,tényleg..csak még elég reménytelennek tűnik ez az egész,de próbálom megoldani,hisz nem én vagyok ezzel egyedül,másnak is sikerült,akkor nekem is!!
2013. ápr. 21. 10:25
23/24 anonim válasza:
Nagyon jól teszed :) menni fog az idővel ne aggódj ;) légy nyitott...de egyébként én teljesen biztos vagyok benne, hogy neked sikerülni fog...:) próbáld meg élvezni az élet apró pici örömeit...szándékosan keresd mindenben a jót és a szépet és egy időt után már nem is kell keresned...hanem csak azon kapod majd magad h megállsz egy fa előtt és csodálod ahogy épp virágzik...vagy ősszel ah elhullajt egy falevelet...az utóbbi könnyedségével engedd el a múltat...:) csak a jelened van...sehol máshol nem lehetsz boldog :)hajrá :) én szurkolok neked nagyon :)soha eszedbe se jusson feladni!!! kitartás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!