Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy dolgozzam fel?!
A történetem 1 évre nyúlik vissza!Egészen pontosan megerőszakoltak...azóta és akkor is sokszor próbáltam öngyilkos lenni..Tudom,hogy ez nem megoldás...de egyszerűen a tudat..megőrülök..!!!!Pszichológus nem segített..nem tudom feldolgozni!:S Az eset óta nem bízok meg senkiben..kapcsolatot nem létesítek a családomon kívül senkivel!Borzalmas volt!Úgy érzem,hogy már nem élhetem az életemet normális emberként!Annyi furcsa érzés kavarog bennem..
Valaki esetleg járt már így?:/
Ez nagyon durva....de semmiképp sem jó, hogy így bezárkózol...mindenképp nyitnod kell az emberek felé...mindig járj el barátokkal mindenhova és sose legyél egyedül...meg lehet azt oldani, hogy kimozdulj kicsit még akkor is ha nem bízol senkiben és semmiben...:) nagyon jó, hogy melletted van a családod, de még nagyon fiatal vagy...ismerkedj, szerezz sok barátot de csak optimistákat, akik majd átsegítenek ezen...valóban nagyon nehéz lesz ezen a dolgon túltenned magad...de ez csak rajtad áll...legyen elég hited, hogy igenis vagy annyira erős és képes vagy rá! Ha bármikor szeretnél beszélgetni én nagyon szívesen segítek neked! :) Ne feledd csak rajtad áll, hogy hogy fogod leélni az életed...szenvedhetsz is örökre, mint ahogy az előttem szóló mondta DE! idővel túl is léphetsz ezen és újból teljes életet élhetsz :) találj vmi célt az életben....próbálj ki új dolgokat, hogy miben leled örömöd...:) a legfontosabb, hogy mozdulj ki otthonról...főleg most a jó időben...szerezz jó barátokat...vagy akár a családtagjaiddal menj el sétálni, vásárolni, ismerkedni, beszélgetni :) sok sikert és szép napot! :) rám számíthatsz ha szeretnél beszélgetni :)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!