Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem ezt maszti után?
Figyelt kérdés
Magamhoz nyúlok meg minden, aztán a végén azt érzem, hogy de hülye vagyok... meg, hogy úristen. Mintha nem normális dolog lenne. Miközben csinálom jó, de a végén eszembe jut szinte minden problémám. És olyan mintha valami bűnt követnék el, de nem tudom miért. Mit tegyek, hogy ez ne legyen így? Szűz vagyok. 16/L2013. ápr. 20. 21:50
1/5 anonim válasza:
Régen így voltam ezzel én is, talán azért, mert vágytam a társra is. Azok nem éreznek bűntudatot, akik csak az élvezetre hajtanak,nekem, neked is kellene/kellett volna a társ, igaz őszinte ölelése is.
Egyesek szerint, aki így érez, az majd a szex után is rosszkedvű lehet, mert bizonyos hormonok (meg ne kérdezd hogy mi) és enzimek nem úgy és olyan mennyiségben termelődnek, lehet, hogy masztinál is valami hasonló is van.
2/5 anonim válasza:
google-ban keresd:
szex utáni szomorúság
ez is lehet ok a neveltetésen, esetleg bűntudaton kívül
3/5 anonim válasza:
ha zavar téged, ne csináld. nem kötelező.
4/5 acelsziv válasza:
nem lehetséges, hogy kissé konzervatív módon neveltek?
5/5 A kérdező kommentje:
Nem hiszem.
2013. ápr. 20. 22:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!