Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért érzem ezt maszti után?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem ezt maszti után?

Figyelt kérdés
Magamhoz nyúlok meg minden, aztán a végén azt érzem, hogy de hülye vagyok... meg, hogy úristen. Mintha nem normális dolog lenne. Miközben csinálom jó, de a végén eszembe jut szinte minden problémám. És olyan mintha valami bűnt követnék el, de nem tudom miért. Mit tegyek, hogy ez ne legyen így? Szűz vagyok. 16/L
2013. ápr. 20. 21:50
 1/5 anonim ***** válasza:

Régen így voltam ezzel én is, talán azért, mert vágytam a társra is. Azok nem éreznek bűntudatot, akik csak az élvezetre hajtanak,nekem, neked is kellene/kellett volna a társ, igaz őszinte ölelése is.

Egyesek szerint, aki így érez, az majd a szex után is rosszkedvű lehet, mert bizonyos hormonok (meg ne kérdezd hogy mi) és enzimek nem úgy és olyan mennyiségben termelődnek, lehet, hogy masztinál is valami hasonló is van.

2013. ápr. 20. 21:57
 2/5 anonim ***** válasza:

google-ban keresd:

szex utáni szomorúság

ez is lehet ok a neveltetésen, esetleg bűntudaton kívül

2013. ápr. 20. 21:57
 3/5 anonim ***** válasza:
ha zavar téged, ne csináld. nem kötelező.
2013. ápr. 20. 21:58
 4/5 acelsziv ***** válasza:
nem lehetséges, hogy kissé konzervatív módon neveltek?
2013. ápr. 20. 22:05
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem hiszem.
2013. ápr. 20. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!