Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Mi az amit már nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mi az amit már nem tűrnétek el a barátnőtöknek?

Figyelt kérdés
nem megcsalásra gondolok .. hanem otthoni dolgok ,viták,lelki gondok, ilyesmire.

2013. ápr. 20. 21:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ha mindenért hiszti meg sírás van, na meg ha rossz megjegyzést tesznek a kocsimra, azt senkitől nem viselem el. Mindenkinek megvan a maga dilije, nekem ez az :D
2013. ápr. 20. 21:54
 12/18 A kérdező kommentje:
nem ilyen semmit mondó dolgok miatt lévő sírásra gondoltam..
2013. ápr. 20. 21:56
 13/18 wiWell ***** válasza:

Istenem akkor ne azt mondd, hogy mire nem gondoltál, kérdezz normálisan, ne kizárásos alapon. Azt mondd mire gondoltál, késo van a barkochbához.

"nem ilyen semmit mondó dolgok miatt lévő sírásra gondoltam.."

"nem megcsalásra gondolok"

2013. ápr. 20. 22:02
 14/18 A kérdező kommentje:
valószínű azért nem írtam ki konkrétan mert.. nem akartam.
2013. ápr. 20. 22:11
 15/18 anonim ***** válasza:
#13 ez egy kicsit tényleg zavaró, de én minden hibájával együtt elfogadom Kittit
2013. ápr. 20. 22:31
 16/18 anonim ***** válasza:
Az en asszonyom is neha elmorzsol egy ket konnyet, de mindig megbeszeljuk (vannak ott oromkonnyek is). En azt nem szeretem, mikor van valami baja es nem mondja ki... Csak a megcsalast nem turnem el! Szerintem Kitti inkabb azt ird le, hogy te hogyan jartal es arra kerdezz ra, h arrol mi a velemenyunk.
2013. ápr. 21. 11:45
 17/18 anonim ***** válasza:

Utálnám, ha sértődékeny és hisztis lenne.

És gyűlölném, ha eltitkolna előlem valamit/hazudna.

18F

2013. ápr. 22. 00:12
 18/18 anonim ***** válasza:

Ha megaláz mások előtt, ha testileg bánt úgy hogy nem kérem (mert ha szex közben pl. pofonvág azt meg tökre élvezem), ha hazudozik, ha elvárja, hogy mindent én vegyek meg, ha egész nap semmit nem hajlandó csinálni, ha trehány és nem hajlandó összepakolni, takarítani legalább maga után, ha nem tud főzni és mocskolódik a konyhában, ha beleturkál a cuccaimba vagy e-mailjeimbe, ha féltékenykedik, ha bunkó módon viselkedik, ha a használt betétet nem dobja ki, ha nem zuhanyzik rendszeresen, ha nem mos kezet WC után, ha a csirkehúsos kezével mindent összefogdos, ha beleeszik a kajába, ha főzés közben belekóstol a kajába, és azt a kanalat újra és újra belemártogatja/vesz ki azzal a kanállal a kajából, ha a zuhanyrózsát nem teszi a helyére/leteszi a zuhanytálcába. Ha naponta 2 x is hajat mos, ha olyan ruhát vesz fel amiben jól látszik a melle, ha olyan cipőt vesz fel amiben tök sebes lesz a lába és vérzik. Ha cigizik.

23/F

2013. máj. 6. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!