Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet mentség a súlyos testi sértésre az, ha azt azért kapta a nő a párjától, mert megcsalta a őt?
Utolsó! És a többi csőlátású!
Tudatlan vagy. Sokan hallnak meg a párjukkal. Vagy szerinted az nem maradandó nyom? Vagy a depresszió, ismerek olyat aki 10 évig depressziós volt a válás után. z elmúlt években nem lehetett látni, most nemrég találkoztam vele újra, de meg is őrült, a felesége megcsalta. Vagy nem maradandó nyom az alkoholizmus? Ilyen a családban is van, szintén nő ügy miatt. Én mind2 helyében kaptam volna inkább egy csonttörést.
Azért mert beszűkült a látóköröd, vagy mert fiatal vagy, vagy tudatlan, nem tudom, ne ítélj elsőre.
Én sem verném meg a szerelmemet, de inkább verjen meg mint h megcsaljon.
" Sokan hallnak meg a párjukkal." nem értem ezt a mondatot, úgyhogy nemtudom milyen maradandó nyomról beszélsz...
Aki a piához nyúl az vessen magára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!