Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet mentség a súlyos testi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet mentség a súlyos testi sértésre az, ha azt azért kapta a nő a párjától, mert megcsalta a őt?

Figyelt kérdés
Értetlenül állok az ilyenek előtt. Véleményeket és érveket kérek, hogy ezt egyesek miért nézik el, és miért a férfi még a hős.
2013. ápr. 20. 14:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
89%
Annál a kérdésnél nem csak megcsalták,hanem még mellette ki is használták.Tudod mikor nevelném bárkinek is a büdös fattyait.Fognám és a kölykeivel együtt kib@sznám az utcára,a f@szkalap volt férjét meg addig verném amíg mozog.
2013. ápr. 20. 17:30
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Mikor az értelem utat tör...
2013. ápr. 20. 18:28
 13/17 anonim ***** válasza:
60%
Hogy mondhat bárki olyat, hogy a megcsalás nagyobb fájdalom annál, hogy egy nálad sokkal erősebb ember testileg-lelkileg megaláz?? Mi az isten van itt? Nem mentség a pofonra a megcsalás, nemtől függetlenül tetű az, aki a nála gyengébbet, tehetetlenebbet üti. Szemét dolog a megcsalás, de erőszakkal megtorolni egyszerűen féregség. Az ilyen nem hogy nem férfi, de nem is ember.
2013. ápr. 20. 20:31
 14/17 anonim ***** válasza:
Ja ha neked amikor a szív szerelmed megcsal nem fáj jobban bármelyik testi fájdalomnál, akkor vagy nem szerettél valakit igazán, vagy a te lelkiséged ki is merült abba hogy egy fogpiszkáló érzelmi színvonalán mozogsz.
2013. ápr. 20. 22:56
 15/17 anonim ***** válasza:
49%
Csakhogy az érzelmi fájdalomnak nem maradnak maradandó nyomai/ Nem lehet belehalni... Ne legyél ennyire IQminusz
2013. ápr. 21. 12:01
 16/17 anonim ***** válasza:

Utolsó! És a többi csőlátású!

Tudatlan vagy. Sokan hallnak meg a párjukkal. Vagy szerinted az nem maradandó nyom? Vagy a depresszió, ismerek olyat aki 10 évig depressziós volt a válás után. z elmúlt években nem lehetett látni, most nemrég találkoztam vele újra, de meg is őrült, a felesége megcsalta. Vagy nem maradandó nyom az alkoholizmus? Ilyen a családban is van, szintén nő ügy miatt. Én mind2 helyében kaptam volna inkább egy csonttörést.

Azért mert beszűkült a látóköröd, vagy mert fiatal vagy, vagy tudatlan, nem tudom, ne ítélj elsőre.

Én sem verném meg a szerelmemet, de inkább verjen meg mint h megcsaljon.

2013. ápr. 21. 13:06
 17/17 anonim ***** válasza:
0%

" Sokan hallnak meg a párjukkal." nem értem ezt a mondatot, úgyhogy nemtudom milyen maradandó nyomról beszélsz...

Aki a piához nyúl az vessen magára!

2013. ápr. 21. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!