Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lenne korrekt dolog összejönni a "tanárommal"?
:O az még 3 év (jó esetben)... fél év múlva már nem lesz ilyen tárgyam (ha átenged a srác vhogy;)... akkor csak nem gáz, ha már nem a tanárom.
de addig is várni -.-" nagyon megkedveltem és nem akarom h találjon vki mást helyettem :(
Nem táplálok kapcsolatunkba túl sok érzelmet, fiatal vagy még.
Dr. Szalai Márton
tessék? mmmint 21 évesen fiatal vagyok a randizáshoz?
vagy ahhoz, hogy szeressek valakit?
nem értem ezt az utolsó kommentet... hisz gyakorlatilag felnőttek vagyunk már... ha nem lenne ez az alá-fölé rendelt helyzet, már rég nem ott tartanánk h próbálunk kompromisszumra jutni ezt illetően. persze akkor nem is ismerném :)
de most mégis, akkor mihez vagyok fiatal?
szerintem a tanév végét várd meg.
mert ha félévig vársz csak, és utána zsupsz bele, akkor pusmogni fognak a hátad mögött.
de a félévet MINDENKÉPP várd meg, mert még a végén a "tanár úr" munka nélkül marad.
ne foglalkozz Dr. Szalai Mártonnal, mindenhová sületlenségeket ír:D
a félév végét szerintem is előnyös lenne megvárni. De ha nem bírtok magatokkal, akkor úgysem fog összejönni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!