Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy csináljam? (lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy csináljam? (lent)

Figyelt kérdés
Van egy lány aki régóta bejön nekem és jóban vagyunk lesz egy buli ahol mind ketten ott leszünk. És azt gondoltam hogy talán megpróbálom meg csókolni. Szerintetek hogy csináljam vagy még korai ?

2013. ápr. 20. 09:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Miért lenne korai? Ha jól elbeszélgettek megpróbálhatod!:) Vesztenivalód nincs, és persze neki sem.
2013. ápr. 20. 09:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem simán igyál egy kicsit úgy a dolgok is könnyebben mennek, és ha látod h vevő akkor smárold le és menj el addig amíg lehet. Megbánni biztosan nem fogjátok.
2013. ápr. 20. 09:16
 3/5 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondoltam hogy egy kicsit iszok hogy el lazuljak
2013. ápr. 20. 09:19
 4/5 A kérdező kommentje:
De milyen módon ? Csak oda mennyek és le kapjam vagy tánc közbe vagy csak amikor ketten vagyunk mert neki is meg neki is ott lesznek a haverok
2013. ápr. 20. 09:26
 5/5 anonim ***** válasza:
próbáld külön hívni, úgy csináld mint a filmekbe
2013. ápr. 21. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!