Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik a lányok magukról, hogy felsőbbrendűek a fiúknál?
Figyelt kérdés
2009. szept. 24. 22:21
11/18 anonim válasza:
Nem érzik magukat annak, csak a normális fiúkat a végtelenségig lenézik.
12/18 anonim válasza:
Ez oylan 14-16 éves korban jellemző. Azért, mert ők megkaphatnak bárkit, a barátnőik előtt tudnak menőzni azzal, hogy egy 5-10 évvel idősebb pasijuk van, míg a saját korosztályuk fiúit imádják lenézni, ezzel is erősítve magukban azt a képet, hogy ők érettebbek az átlagnál.
Ahhoz lehetne hasonlítani, amikor a 14-15 éves fiúk elmennek cigizni a suli mögé, és ettől nagyfiúnak érzik magukat.
13/18 anonim válasza:
Ácsi ! A kérdést fiú tette fel ebben biztos vagyok, mégpedig olyan aki egy friss visszautasítás után van. Na szoval sztem a lányok nem hiszik, hogy felsőbbrendűek a fiúknál és mi se hisszük, hogy náluk felsőbbrendűek vagyunk csak a lányok és fiúk bizonyos százaléka, ami sajnos nem elenyésző. Ja és azért hozzá kell tegyem a lányoknál ez a % nagyobb mint a fiúknál, mert elég sok olyan lány van aki hozzá se szól a fiúhoz, aki akár mit is csinálhat.
14/18 anonim válasza:
én gyakran pont az ellentetjétérzem :S
15/18 anonim válasza:
Annyira gyerekesek vagytok!
Az életben a pasik gondolják és gondolták mindig is felsőbbrendűnek magukat a nőkhöz képest!
Csak nem tudom, milyen alapon. Mert nem mutatkozik meg az elméjükben és lelkivilágukban.
Max. nagyobb a muszklijuk, lehet h ez a mérce:P
16/18 anonim válasza:
Én egyáltalán nem hiszem ezt. (L/21) Lehet, hogy bizonyos életkorú lányok, vagy kortól függetlenül bizonyos lányok ezt hiszik, de nem szabad általánosítani. Nagyon sok biológiailag is megalapozott különbség van a két nem között, ez tény. Az is tény, hogy bizonyos feladatokra alkalmasabb lehet egy férfi, vagy éppen egy nő. De egyik nem sem felsőbbrendűbb a msáiknál. Különbözőek vagyunk, ez tény. De nincsen ezzel semmi baj, így izgalmas a világ, és így tudjuk egymást kiegészíteni. Engedd el a füled melett, aki olyan butaságokat mond, hogy felsőbbrendűnek gondolja magát a neme miatt, bármelyik nemű legyen is.
17/18 anonim válasza:
ma 18:21
Ha ilyen nagy elmék vagytok, miért a férfiak nagy a kiemelkedő irodalmárok, tudósok stb?
18/18 anonim válasza:
Igaz, már majdnem másfél éve érkezett az utolsó válasz, de azért megjegyezném, hogy egy baromság. Egyrészt azért, mert nemcsak a férfiak közül kerültek ki tudósok, irodalmárok, stb., másrészt azért, mert nem mások által elért eredményekre kéne büszkének lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!