Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol lehet magas pasikat találni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet magas pasikat találni?

Figyelt kérdés

Mindig azt nézem, hogy az alacsony csajoknak mennyivel könnyebb pasit fogniuk (nekem az az elvem, hogy egy pasi ne legyen fiatalabb és alacsonyabb a lánynál) mint nekem a 175 + 1-2 nem tudom pontosan hány centimmel. És hát egy nő/lány azért néha magassarkút is fel akar venni :D

Komolyan kosármeccsekre kéne járnom?

16 L

2013. ápr. 20. 00:07
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

MIért olyan nagy dolog,ha alacsonyabb a pasi?

Sok magas is van,még ha nem is látod őket,onan lentről...

trollface:

A hegyekben sokat találhatsz.

2013. ápr. 20. 00:17
 12/25 anonim ***** válasza:

Ugyanakkora vagyok, mint Te, kedves kérdező, csak én 23 éves vagyok..és hát...átérzem a problémát :D fiatalabbként sem voltam sokkal alacsonyabb ennél, 14 évesen már 170cm voltam, gyanítom most már megálltam a növésben :D általában mindig az olyan fiúkat sikerült kifognom, akik vagy akkorák voltak, mint én, vagy pár centivel magasabbak...úgyhogy magassarkú általában kilőve :D azért, a sors 1-2-szer besodort hozzám szép szál magas fiúkat is, de a velük folytatott viszony nem bizonyult tartósnak...illetve nem is kifejezetten indult annak ;D

a mostani párom is nagyjából 4-5 centivel magasabb nálam, úgyhogy a szekrényben porosodnak a magassarkúk :( :)

fel a fejjel, egy jó kapcsolatért olykor megéri lemondani a magas sarkakról :)

23/l

2013. ápr. 20. 00:18
 13/25 A kérdező kommentje:
12, köszi a bíztató történetet. :) Én is néha látom metrón egy-két colos pasit, de úgy általánosságban (és főleg azok a helyes pasik, akiket még ismernék is) alacsonyak.
2013. ápr. 20. 00:26
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Metrót elkerülik a magasak, mert alacsonyan van a kapaszkodó és beverik a fejüket :D (tapasztalat)
2013. ápr. 20. 00:28
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Na erre már én is ráb*sztam párszor.

2013. ápr. 20. 00:29
 16/25 A kérdező kommentje:
Ezen most jót nevettem :D Lehet van benne valami...
2013. ápr. 20. 00:32
 17/25 anonim ***** válasza:
Na most akkor ezt megkérdezném visszafelé :D. Hol lehet 175+ magas lányokkal ismerkedni?
2013. ápr. 20. 00:52
 18/25 A kérdező kommentje:
Ugyan ott... Kosármeccsek? :D Oda mennek a csajok pasit keresni, legalábbis eddig úgy néz ki. :)
2013. ápr. 20. 00:55
 19/25 anonim ***** válasza:
Nem rossz ötlet, de remélem nem gond, hogy én nem kosarazok :D. Egy fél év után meguntam. Jó lenne tudni egy olyan kosármeccsről, ahová biztosan járnak magas lányok.)
2013. ápr. 20. 01:00
 20/25 A kérdező kommentje:
A nézők közt is biztos engedélyezett magas srácoknak üldögélni :D Ha hallasz ilyenről, nekem is szólj!
2013. ápr. 20. 01:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!