Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet magas pasikat találni?
Mindig azt nézem, hogy az alacsony csajoknak mennyivel könnyebb pasit fogniuk (nekem az az elvem, hogy egy pasi ne legyen fiatalabb és alacsonyabb a lánynál) mint nekem a 175 + 1-2 nem tudom pontosan hány centimmel. És hát egy nő/lány azért néha magassarkút is fel akar venni :D
Komolyan kosármeccsekre kéne járnom?
16 L
MIért olyan nagy dolog,ha alacsonyabb a pasi?
Sok magas is van,még ha nem is látod őket,onan lentről...
trollface:
A hegyekben sokat találhatsz.
Ugyanakkora vagyok, mint Te, kedves kérdező, csak én 23 éves vagyok..és hát...átérzem a problémát :D fiatalabbként sem voltam sokkal alacsonyabb ennél, 14 évesen már 170cm voltam, gyanítom most már megálltam a növésben :D általában mindig az olyan fiúkat sikerült kifognom, akik vagy akkorák voltak, mint én, vagy pár centivel magasabbak...úgyhogy magassarkú általában kilőve :D azért, a sors 1-2-szer besodort hozzám szép szál magas fiúkat is, de a velük folytatott viszony nem bizonyult tartósnak...illetve nem is kifejezetten indult annak ;D
a mostani párom is nagyjából 4-5 centivel magasabb nálam, úgyhogy a szekrényben porosodnak a magassarkúk :( :)
fel a fejjel, egy jó kapcsolatért olykor megéri lemondani a magas sarkakról :)
23/l
Na erre már én is ráb*sztam párszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!