Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet magas pasikat találni?
Figyelt kérdés
Mindig azt nézem, hogy az alacsony csajoknak mennyivel könnyebb pasit fogniuk (nekem az az elvem, hogy egy pasi ne legyen fiatalabb és alacsonyabb a lánynál) mint nekem a 175 + 1-2 nem tudom pontosan hány centimmel. És hát egy nő/lány azért néha magassarkút is fel akar venni :D
Komolyan kosármeccsekre kéne járnom?
16 L
2013. ápr. 20. 00:07
1/25 anonim válasza:
Én majdnem 190 vagyok, csak fiatal vagy hozzám, úgyhogy ennyi volt! :D
2/25 anonim válasza:
185 cm vagyok, ez elég magas? :D
3/25 anonim válasza:
195 vagyok de engem hagyjál békén.
23F
5/25 A kérdező kommentje:
Úgy általánosságban van olyan hely, ahol "csoportosultok"? :D
2013. ápr. 20. 00:14
8/25 anonim válasza:
Egyes,hármas ezt jó gyorsan lerendezte...í.:D
9/25 A kérdező kommentje:
3 : Nem akarok senkire ráírni/zaklatni :)
2013. ápr. 20. 00:15
10/25 anonim válasza:
Ha van kedved, velem beszélgethetsz, de csak beszélgetés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!