Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm úgy öltözködik, ahogy nekem egyáltalán nem tetszik, mit csináljak vele hogy máshogy öltözködjön?
hát nem tudom, én 12 éves korom óta feketében járok, ettől még normálisan öltözködöm :) néha feldobom esetleg zölddel, vagy fekete-valami csíkossal, ilyesmik. meg lehet ezt oldani :)
23/L
Talén metálos fiúnak akar tetszeni vagy olyannak, aki a vékonyabbakat szereti szerinte?...
Jegyezd meg, amíg a föld kerek,
mindig lesznek rockerek!
De ha a Föld ovális -
jó nekünk a metál is!
A nő teljesen normálisan öltözködik. A fekete ruhás nők a legmenőbbek. Persze nem a rockerekre gondolok, azok nem tetszenek, de a fekete olyan kur-vás, olyan veretős erős szín, férfiként is imádom, nőn meg szuper szexi.
Rengetegen szeretik a feketét, ezt ő is tudja.
Én nem öltöznék egy nő kedvéért sem pirosba, vagy bézs színűbe.
annak idején én is csak feketében jártam.. ment a bőrdzsekimhez is, bitang jól néztem ki, ha mondhatok ilyet...:D
aztán nyár lett és beledöglöttem:D
Nem fog tetszeni, amit írok, de nem érdekel.
Nekem kb. ott lenne vége egy kapcsolatomnak, amikor a pasi megmondja, hogy mit vegyek fel és mit ne.
Finoman lehet utalgatni, irányítgatni, azzal nincsen baj. De azt is csak pozitívan. Nem úgy, hogy "Huhh, ez a fekete nadrág borzalmasan áll." Hanem mondjuk, a kirakatos verzió jó, amit fent említett valaki. Nem kell megvenni feltétlenül, csak mondd el, milyen jól állna neki.
Magyarán a pasinak lehet/legyen véleménye az öltözködési stílusomról, de ne adja ki diktátumban minden reggel, hogy mit vegyek fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!