Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szólítsak le egy lányt a buszon? Lent részletek
Figyelt kérdés
Szal van egy velem egyidős csaj mindig azon a buszon amelyikkel szokok járni 16éves vok és a csaj is annyi kb na és hogyan szólítsam el mit mondjak neki? Addig oké hogy "szia" de utána hogyan folytassam a beszélgetést?? Léccy segítsetek fontos lenne! Köszi2009. szept. 24. 20:01
11/26 anonim válasza:
Mindenképp szólitsd le ha teszik.Én is azt várom már egy éve h a srác leszólitson ugyanilyen a szitu.
Szal kitartás próbáld csak meg.A duma meg lehet pl. hogy melyik suliba jársz? vagy mondjuk te ismered a ... vkit mondasz
12/26 A kérdező kommentje:
és csak ugy menjek oda és "szia! melyik suliba jársz?" ennyi?:O
2009. okt. 1. 20:17
15/26 A kérdező kommentje:
mostmár 18 vok :D de ez akkor sem jön össze
2011. nov. 1. 01:16
16/26 anonim válasza:
és erre 2009-09-24 20:01 óta keresed a választ?! :O
17/26 anonim válasza:
kérdező nem vagy te hajdú-bihari?
18/26 A kérdező kommentje:
nnem, én az ország másik felén zala megyei vagyok. miért??
2011. nov. 1. 01:35
19/26 A kérdező kommentje:
01:19 igen azóta keresem csak nem találtam meg még
2011. nov. 1. 01:36
20/26 anonim válasza:
csak azért kérdeztem mert én szintén úgy vagyok jelenleg, mint te naponta buszozom és van pár lány, aki bejön, de nem merem leszólítani őket és ez nagyon frusztrál, mert közben meg szeretnék is ismerkedni velük
ha gondolod írj privit van miről mesélnem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!