Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan szólítsak le egy lányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szólítsak le egy lányt a buszon? Lent részletek

Figyelt kérdés
Szal van egy velem egyidős csaj mindig azon a buszon amelyikkel szokok járni 16éves vok és a csaj is annyi kb na és hogyan szólítsam el mit mondjak neki? Addig oké hogy "szia" de utána hogyan folytassam a beszélgetést?? Léccy segítsetek fontos lenne! Köszi
2009. szept. 24. 20:01
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem menj oda hozzá és mond neki hogy már sokszor láttad ugyan azon a buszon, hova jár suliba, vagy miért megy azzal a busszal. mond neki hogy unatkozol a bsuzon egyedül stb... ilyen korban a nagyon nyomulást nem szeretik a csajok mert nem tudnak vele mit kezdeni. de ha semleges a téma és normális a csaj akkor tuti válaszol.
2009. szept. 24. 20:05
 2/26 anonim ***** válasza:
100%

Szia nem tudod h a közelben hol van vmi jó beülős hely?? nincs kedved elkísérni??

Elvesztettem a kutyámat segítessz megkeresni??

Te mit tennél ha vki tetszene 1 buszon??

ezeket mond . ha vmelyik nem jön be másnap lehet próbálkozni a másikkal, 1idő után megunja és mivel nem hinném h várna másik buszra elmegy veled;)

2009. szept. 24. 20:09
 3/26 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Egyik osztálytársam mesélte,hogy van egy srác minden reggel látja a buszmegállóba(bejárós a lány).A srácnak megtetszett a lány és odament hozzá,hogy "Szia!Te melyik suliba jársz?" Aztán elkezdtek beszélgetni,most már ismerősök myvip-en és msn-en is szoktak beszélgetni(:

Szóval ha olyan a lány akkor egy apró kérdés és máris meg van a téma:D

Szerintem úgy is jó lenne ha úgy csinálnád,hogy ő szálljon fel hamarabb a buszra és amikor keresel helyet megkérdezed,hogy oda ülhetsz-e mellé.Innen már csak ki alakul a téma(:

14/L

2009. szept. 24. 20:14
 4/26 A kérdező kommentje:
Oké köszi a válaszokat!! De várok még ötleteket :)
2009. szept. 24. 20:29
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
,, Jegyeket, bérleteket!" :D
2009. szept. 24. 20:31
 6/26 A kérdező kommentje:
:D
2009. szept. 24. 20:58
 7/26 anonim ***** válasza:
20:31 vagyok. Miért? Szerintem jót nevetnétek rajta, és már lenne is egy téma xD
2009. szept. 24. 22:11
 8/26 anonim ***** válasza:
85%

ááh ezen beszakadtam:Dvagy hangosan odaszolsz neki hogy minden hallja neked MÉRT NINCS BÉRLETED VAGY JEGYED?:D

viccet félretéve igy már énis voltam.. 2évig mellettem állt egy csaj de kb mindenap azon a buszon amelyikkel mentem suliba mindig reggel, de sose mertem leszolítani mert mivan ha van pasija vagy nemtudom... szal para , vagy hogyha nemjönne be és ugyanazzal a busszal kéne menni milyen cink lenne vagy van pasija vagy ilyesmi...

de proba szerencse:D lehet ő is ezt irja csak egy másik kérdésbe mint én:D:D kitudja:D:D:D

csak lehet az ő verzioja az hogy egy elmebeteg állat állandóan követ már nagoyn félek tiszta perverz lehet.. mit tegyek?:D:D:D

2009. szept. 29. 19:18
 9/26 A kérdező kommentje:
utcsó hehe:D:D:D nem vok én állat rendes gyerek vok :P
2009. szept. 29. 19:22
 10/26 anonim ***** válasza:
és ő ezt honnan tudja?:D:D:D ucsó vagyok:D:D
2009. szept. 29. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!