Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alfahímek, menő srácok, akiknek a csajozás olyan simán
megy, mint másnak az evés, mi a titkotok?
Ne tegyünk egyenlőségjelet a két fogalom közé. Az alfahímséghez egyetlen dolog kell: genetika. Mert valaki vagy annak születik, vagy nem. Azt nem lehet megtanulni, elsajátítani. A menő srác pedig az, aki az aktuális divatra "érzékeny" csajsziknak bejön. Na ez már tanulható.
2013. ápr. 18. 22:41
Önbizalom, kisugárzás, közvetlenség, lazaság, humor.
2013. ápr. 18. 22:46
# 10
Ki mit ért idióta szöveg alatt...:D Ez nem lett specifikálva.
2013. ápr. 18. 22:47
Ilyen idióta PUA oldalak bújása helyett inkább beszélgetünk a csajokkal.
2013. ápr. 18. 22:51
én ezt soha nem értettem h alfahím...
meg h mi a titok?
van egy autóm, egy bajor 3betűs márka, abból is minnél nagyobb számozású annál jobb.
van egy megjelenésem, amikor bemegyek valahova , megnéznek a nők,
kell hozzá humor is , meg vagányság,
és a szöveg a lényeg, arra harapnak a csajok, ha jó a duma, akkor tuti a siker.
2013. ápr. 18. 23:02
Az állatvilágban kell alfának születni, az emberi társadalom bonyolultabb, ott hosszabb-rövidebb tanulási folyamat által azzá is válhatsz. Alfa az, akire mások reagálnak, miközben ő kevésbé reagál másokra, az önmagáról alkotott véleménye fontosabb számára, mint mások róla alkotott véleményei, belülről meríti a pozitív érzelmeket, nincs szüksége ehhez külső megerősítésre vagy jóváhagyásra, erős énképpel rendelkezik és a tettek embere, félelem nélkül megteszi, amit akar, mer az lenni, akinek született, miközben persze folyamatosan fejlődik.
2013. ápr. 18. 23:05
Aki lepontozta a válaszokat, az pontosan mivel nem ért egyet?
2013. ápr. 19. 00:51
Alfának születni kell. Bizonyos genetikai adottságok is hozzájárulnak ahhoz, hogy valaki alfa legyen. Ilyen a magasság, vagy a szimmetrikus arcszerkezet. Tanulni nem lehet az ilyet. Ezt úgy írom, hogy én még csak nem is béta-srác vagyok, hanem az ocsmány külsőm miatt egyenesen omega.
2013. ápr. 19. 08:35
"Ilyen a magasság, vagy a szimmetrikus arcszerkezet. Tanulni nem lehet az ilyet."
Az egyik legnagyobb "alfa" itthon Orbán Viktor (mint ember, kéretik nem idekeverni a politikáját!), ő kifejezetten alacsony és aszimmetrikus arca van.
"Ezt úgy írom, hogy én még csak nem is béta-srác vagyok, hanem az ocsmány külsőm miatt egyenesen omega."
Valahogy sejtettem, persze könnyebb a genetikát hibáztatni, mint megdolgozni az eredményekért.
2013. ápr. 19. 09:21
Lemmy Kilmister is egy alfahím, bár az is igaz, hogy modell külsővel rendelkezik (irónia off).
2013. ápr. 19. 12:41
Kapcsolódó kérdések: