Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemennétek egy kapcsolatba családos férfival, ha az illető már nagyon régóta tetszene nektek és hosszú idő után végre ő is beadná a derekát?
Apja lesz a gyereknek, de ha elhagyja a családját egy másik nő miatt, az semmiképpen sem ideális, ezt azért mindenki belátja gondolom.
Egyébként ez szerintem sem igaz így, ahogy neked elmondta, talán beszélned kellene a feleséggel. Ha ennyire lazán áll hozzá, akkor biztosan lehet vele beszélni is.
Amúgy, ha a feleség valóban engedélyt adott rá, akkor ez az ő döntésük. Innentől kezdve ez nyitott házasság. Én nem keverednék ilyenbe még így se, de ha neked ez megfelelő, akkor hajrá.
Ha egy ferfi elhagya a feleseget aki az o gyerekei szulese kozben serult es ezert nem tud szexelni szamomra nem ferfi.
Ezt veled is megteheti majd ugy latszik szamara egy no csak addig jo amig tud.
"Apja lesz a gyereknek, de ha elhagyja a családját egy másik nő miatt, az semmiképpen sem ideális, ezt azért mindenki belátja gondolom"
De én azokról beszéltem, akik szerint nem lesz apja. Ez baromság. Nem arról beszéltem, hogy ideális-e vagy nem, ha elválnak. Ami amúgy akár ideális lehet bizonyos konkrét esetekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!