Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Többnyire miért azok azok a buták, akik jól néznek ki?
Nem tudom, de ezt már én is megfigyeltem. A legtöbb helyes pofijú fiú elég butuska volt. Míg az okosak inkább olyan kockák, szemüvegesek, zsíros hajúak, kevésbé helyesek, kövérek, vagy egyéb.
Talán a helyeseknek könnyebb külsővel érvényesülni. Ezért másba nem fektetnek energiát.
Egyébként nem zavar, ha aranyosan butuska egy fiú, csak akkor ne beszéljen hülyeségeket, esetleg otthon. :D
Az én barátom nagyon de nagyon okos, de ráadásul ő a legédesebb fiú is a világon!:)
Állításod nem minden esetben igaz!
Tudom, épp ezért írtam hogy "többnyire" :)
köszönöm az eddigi válaszokat!
Mivel már kiskoruk óta népszerűek voltak az előnyös külsejüknek köszönhetően, így nem kellett nekik más értéket felmutatniuk, nem kellett küzdeniük az érvényesülésért. Márpedig gyakorta ez viszi előre, ez teszi többé az embert.
De ez csak egy kósza elmélet. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!