Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire igaz, hogy szemeinkből sok tulajdonságunkat ki lehet "olvasni"?
Figyelt kérdés
Sokszor hallottam erről.
Vajon, melyik szemszínnél a legkönnyebb ez a "kiolvashatóság"?
2013. ápr. 18. 16:34
3/13 anonim válasza:
Nem lehet "kiolvasni", ha csak nem vagy mentalista.
5/13 anonim válasza:
Akkor nekem kiül rá a belső sötétség.
6/13 anonim válasza:
Max azt ha Valaki nem mond igazat, akk kerüli a tekinteted. mást nagyon nem tudsz kiolvasni, bár valóban ezt mondják
7/13 anonim válasza:
A magabiztosság talán kiolvasható belőle. De a szép (kék) szemek aranyat érnek! 21/F
8/13 anonim válasza:
Kilehet olvasni, de nem mindent.
9/13 anonim válasza:
Kinél hogy. Volt, hogy egy exemnél (egész sötétbarna szem) tényleg működött, majdnem ilyen "gondolatolvasó" fílingje volt az egésznek, mert pl, mikor először voltam nála, akkor direkt láttam a szemén, hogy mire gondol (hogy én voltam az első lány, akivel a saját ágyában szexelt).
Mostani barátomnál meg (világos, zöldesbarna szem) mindig bajban vagyok, mert neki annyira nem lehet kiolvasni semmit a tekintetéből, de nem csak a szeméből, de az arckifejezéséből sem, hogy az már durva. Nehéz eldönteni, mikor viccel, mikor beszél komolyan, hacsak nem nevet vagy mosolyog éppen. Kicsit, mint valami robot, de annyira azért nem zavar a dolog :D
10/13 anonim válasza:
Valójában a szemekből az égegyadta világon semmit nem lehet kiolvasni. Amiből lehet olvasni esetleg, az a szem környékének mimikája. Ezt szokták tévesen a szemből való olvasással azonosítani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!