Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy tanár lehet szerelmes a diákjába?
Figyelt kérdés
Ha sok is a korkülönbség, de mondjuk állandóan együtt vannak, mindent egymással beszélnek meg, meg olyanokat mond a tanár mondjuk hogy mennyire szereti, meg stb. és vonzódik hozzá, esetleg van is köztük valami..és sorolhatnám:) de viszont azt mondja hogy nem szerelmes, de akkor ez mi, több mint tanár-diák kapcsolat, több mint barátság, kevesebb mint szerelem vagy csak nem vallja be vagy most ez mi?:D vagy csak kihasználja, hogy oda van érte a diák?2013. ápr. 18. 15:17
2/7 A kérdező kommentje:
de mért pont egy nála sokkal fiatalabbat,mikor kb. akárkit megkaphat? ilyen huszonéveseket is, még ők is sokkal fiatalabbak nála. ráadásul megérné hogy kockáztassa az állását?
2013. ápr. 18. 15:25
3/7 anonim válasza:
Én is ilyen helyzetben vagyok annyiban más hogy nem mondunk semmit a másiknak. A vallomás majd csak érettségi után lesz! :) Nagyon szerelmes vagyok belé! :3
5/7 Szpirit válasza:
Hát figyelj anyám még tanította apámat.
6/7 anonim válasza:
Hülyítés, manipulálás a tanár részéről. Élvezi a helyzetet, ahogy írod is. Gonosz dolog, mert valószínűleg bele sem gondol abba, hogy ezzel milyen lelki sérüléseket okozhat neked. Az állandó bizonytalanság érzése, hasonló cipőben jártam én is...
7/7 A kérdező kommentje:
igen, igen...lassacskán, de rájöttem én is :S
2013. júl. 9. 11:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!