Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
171 centis és 62 kilós lány kövér? Mennyi lenne az ideális súlya?
171 centihez 50-51 kiló kevés.
Nekem legalábbis az volt,kilátszott a bordám,behorpadt a hasam.
Most 62 kiló vagyok,van fenekem,mellem,tűsarkú,miniszoknya,pasik csorgatják a nyálukat.
Melyik univerzumban ideális 52-55 kg egy 171 centis nőnek? Max a mai elfajzott anorex-média világában.
A másik meg, hogy kilóban nézni tök fölösleges. Mert függ a csontok nehézségétől, az izomtömegtől (mint tudjuk, az izomnak nagyobb a sűrűsége a hájénál és a struktúrája is más, így az arányokat kell nézni), valamint a végső képhez az eloszlás is nagyban számít. Én pl. 168 centisen vagyok 62 kg, de egy deka háj nincs rajtam kb, mert erpnléti sportot végzek 7 éves korom óta versenyszinten. Ennyi. Ja, és az alakon brutálisan jó, szal ezt nem lehet így venni.
De a kérdésedre válaszolván kérdező. Nem, a 62 171 cm-hez nem sok. Nem vagy kövér, de csontsovány sem. Normális vagy kb ezzel az értékkel. Ismétlen: NORMÁLIS. Ha olyan vékony akarsz lenni, mint a botsáska, akkor ez a kiló sok. Ennyi, de gondolom ezt magad is tudod...
És az ideális súly ilyen magassághoz olyan 60 kg körül van legjobb tudomásom szerint. (Ideális nálam az egészségessel szorosan összefügg, szóval nyugodtan megkövezhet az, aki bedől a mai szépségideálnak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!