Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Amikor egy fiú felvan izgulva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor egy fiú felvan izgulva és áll neki, olyankor nemkell neki pisilni?

Figyelt kérdés
mert hallottam hogy egyszerre nem működik,bár lehet hülyeség.:)
2013. ápr. 18. 09:55
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha kell sem tud.
2013. ápr. 18. 09:56
 2/9 anonim ***** válasza:
De, állva is lehet, csak egy kínszenvedés, meg nem jön ki azonnal, kb fél percet kell várni. A lényeg az annyi, hogy állva könnyű visszatartani.
2013. ápr. 18. 10:01
 3/9 A kérdező kommentje:
csakmert feltűnt h amikor a barátommal vagyok, de vagy 6órát, ő sose megy el wc-re..énmeg szinte mindig.:) de lehet h akkor ezért van mert állva nem lehet könnyű.
2013. ápr. 18. 10:03
 4/9 anonim ***** válasza:
A barátodnak hat órán keresztül áll? Bemutathatnál neki...
2013. ápr. 18. 10:05
 5/9 anonim ***** válasza:
Én vagyok a barátja.
2013. ápr. 18. 10:07
 6/9 anonim ***** válasza:

nem hiszem, hogy folyamatosan állna neki :DD

inkább csak keveset iszik. egyébként én sem megyek el gyakrabban wc-re (pedig nekem biztos nem áll)

2013. ápr. 18. 10:26
 7/9 anonim ***** válasza:
A negyedik órától már a vizelet tölti fel nem a vér.☺
2013. ápr. 18. 10:56
 8/9 anonim ***** válasza:
Így van, a kettő együtt nem működik, anatómiailag így vannak kialakítva. Az ondó a húgycsövön keresztül távozik. Merevedéskor erre áll be a fallosz. Elég érdekes lenne, ha a két testnedv egyszerre lenne jelen...
2013. ápr. 18. 13:34
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem lehet.

Ettől még, ha nagyon kell pisilni, az nem múlik el.

Ha az ember mégis megpróbálja, az nagyon kellemetlen érzés... és utána már nem lehet visszacsinálni, meg kell várni, míg félig lelohad, akkor ki kell ereszteni, utána lehet folytatni, ha még van kedve hozzá az embernek.

Elég hülyén lett megcsinálva ez.

Lényegében úgy működik, hogy ilyenkor a prosztata megduzzad és elzárja a húgycsövet. De attól még semmi más nem változik, tehát el lehet indítani a pisilést, ha még nincs itt az orgazmus - és tele lesz a húgycső, jól megduzzad és az ember csillagokat lát.

2013. ápr. 19. 02:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!