Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit gondoltok arról ha valaki több mint 2 méter?
Mennyire befolyásoló dolog ez egy kapcsolatban? Járnátok
ekkora sráccal?
Minnél magasabb a pasi, annál kisebbnek látszik a micsodája, és minél alacsonyabb, annál nagyobbnak tűnik a kukaca!
2013. ápr. 17. 23:52
Nagyon sok mindentől függ. A húgomnak kétméteres barátja van, és azért elég furcsa vele beszélgetni. Főleg hogy az én párom nincs 170 centi :D Na ők ketten egymás mellett finoman szólva is mókásan festenek :D
Igazság szerint nekem még nem volt ilyen magas barátom, a mostani előtt mindenki 180-190 centi között volt. Furcsa lenne egy még 20 centivel magasabb sráccal járni. Bár először a párommal is fura volt, mert vele meg egymagasak vagyunk, de megszoktam és idővel megszerettem, hogy nem kell folyton pipiskedni. Csak az kár, hogy így magassarkút nem hordhatok, mert zavarja. Na ez melletted nem lenne gond :) bár akkor meg lehet, hogy a lábam fájna folyton.
2013. ápr. 18. 13:26
Szerintem ez csak előny lehet :) 176 cm vagyok, párom 185. Amikor magassarkút veszek fel, már feszélyezni. :D Engem nem zavarna, ha 2 m felett lenne :D Sőt! :D
Szóval ez miatt ne aggódj ;)
2013. ápr. 18. 13:41
14/27 A kérdező kommentje:
Köszi a pozitív válaszokat, annak a retardált gyümölcsbek vagy kinek mondom, hogy ez azért nem teljesen igaz:D ha tényleg ennyi lány akar ekkora pasit akkor miért ilyen nehéz baratnőt találni? Próbálkpzok, nem azért kérdezem:)
nem csak a magasságon múlik, lehet hogy nem tetszel nekik, vagy tul sovány vagy nekik /eztcsak azér mondom mer a magas pasik általába vékonyak:s/
2013. ápr. 18. 18:01
Csak a magasság számít nekik, hidd el Kérdező.. Én a magam törpe 170cm-el nem rúghatok labdába egy hozzád hasonló magasságú férfival szemben.. Szóval örülj, hogy ekkora lettél, ez csak előny, mert nem kapod a képedbe az állandó védelemhiányukat és magassarkú imádatukat.. üdv..
2013. ápr. 18. 18:24
17/27 A kérdező kommentje:
Értem mire gondolsz, de azért ennek is megvannak a hátrányai, sőt ezzel a mérettel igenis sok van (ajtók, viccek, metrók, stb) de megtanultam az előnyeit nézni, próbáld meg te is:D Hidd el, ha rajtam múlna adnék pár centit, nekem van elég:D
Előnyeit?! Légyszíves ne alázz már meg kérlek.. Az alacsonyságnak CSAK hátrányai vannak( munkahelyi pozíciók, párkapcsolatok stb..). Egy alacsony férfit nem vesznek komolyan sajnos :(. Sokkal több az esély arra is, hogy beléd kössenek, ha alacsony vagy stb.. Ha újraszületnek 100%, hogy min. 180cm lennék, de inkább 190cm..
2013. ápr. 18. 18:39
19/27 A kérdező kommentje:
Kinek mi?! Mondanám, hogy próbálj meg vele élni, de gondolom sokan mondták már ezt a közhelyet, én inkább azt mondom, hogy csináld amit én: próbáld poénra venni:D Egyszer már én is megváltoztattam az életem még anno 2 éve, azelőtt egész mást írtam volna a kommentedre:) Nem megalázásból mondtam.
Ok kösz a tanácsod, megfogadom :)
2013. ápr. 18. 18:56
Kapcsolódó kérdések: