Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, mi a véleményetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Adva van egy húszas évei elején tartó egyetemista fiú. Az iskolai időszakban javarészt fekete egyenesszárú farmert, egyszerű, világos vagy esetleg kockás inget, férficipőt hord (nem sportcipőt), télen fekete bakancsot, fekete bőrkabátot.

Az érdekelne, hogy ha láttok ilyen fiúkat az utcán, előadáson stb., akkor mi az, amit leszűrtök a külső alapján (pozitív-negatív dolgok, minden érdekelne)?

Megjegyzés: többször olvastam, hogy a lányok első helyen a külsőségeket veszik végig - ezért érdekelne, hogy egy ilyen megjelenésű srácról miként is vélekedtek.

2009. szept. 24. 14:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Egy normális gyerek! Ebből még sok nem derül ki. Normális nőnek - normális pasi, dilisnek...
2009. szept. 24. 14:39
 2/12 anonim ***** válasza:
teljesen normális... szrt.
2009. szept. 24. 14:45
 3/12 anonim ***** válasza:

én ebből azt szűröm le, hogy "túl egyetemista", némi rokkeres beütéssel.

pont nem az én világom, de ez nemlényeges, tudom :D

2009. szept. 24. 15:02
 4/12 anonim ***** válasza:
normális, átlagos srác, semmi zűr :)
2009. szept. 24. 15:04
 5/12 anonim ***** válasza:
Esetleg mellélelj egy fotót és megnézünk :)
2009. szept. 24. 15:07
 6/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat, szívesen várom a többit is!

@15:07: Ha gondolod, email-ben küldök egyet!:)

2009. szept. 24. 15:22
 7/12 A kérdező kommentje:
Igen, a "rokker"-kérdésre: valóban a keményebb zenei műfajokat szeretem, de maga az életstílus és megjelenés inkább távol áll tőlem. Rövid hajam van, nem hordok zenekaros pólókat, nem iszom le magam, nem bagózok és azt hordom, ami tetszik.
2009. szept. 24. 15:28
 8/12 anonim ***** válasza:
egész jól hangzik
2009. szept. 24. 15:34
 9/12 anonim ***** válasza:
15.07 vagyok, persze rendben, küldjél az emilemre, szívesen megnézem és megírom a véleményem :)
2009. szept. 24. 16:53
 10/12 anonim ***** válasza:
hm, en szeretem az ilyen fiukat :) :P
2009. szept. 24. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!