Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondtam egy titkot amit nem kellett volna. Mit tegyek? Bővebben lent
szóval... még úgy egy éve a haverom (legyen a neve andris) és az akkori barátnője (legyen betti) hogy is mondjam, "közelebb kerültek egymáshoz". ezt andris nekem (legyek csabi) elmondta. betti legjobb barátnője az én legjobb lány barátom(legyen dotti). én és dotti szoktunk beszélgetni, és nem titkolózunk egymás előtt,azonban mindig megbeszéljük, hogy nem mondjuk el senki másnak. egy nap beszélgettünk, és valahogy felhozta a témát, hogy andris és betti "közelebb kerültek egymáshoz". én erre helyeseltem hogy igen tudok róla. na most,körülbelül 4-5 hónapja volt ez. dotti azt mondta bettinek(valamikor mostanában), hogy ÉN mentem oda hozza DOTTIhoz, és elvileg azt mondtam,hogy hé,tudtad hogy andris és betti "közelebb kerültek egymáshoz"? na most ez nem igaz,ugyanis dotti hozta fel a témát,én pedig csak helyeseltem,hogy igen tudok róla. andris és betti ugyan már nem járnak, de néha még beszélgetnek. betti elmondta andrisnak,hogy elvileg én,elárultam a titkukat,és emiatt andris most nagyon mérges rám én meg rohadtul szégyellem magam,pedig nem így volt, de nem hiszem hogy elhiszi nekem.. hogy tudnám megoldani,hogy ne legyen rám mérges,bocsásson meg,és tudjon bennem bízni?:( meg kéne bosszulnom azt,hogy dotti elmondta,sőt "kicsit" lódított?beszéljek-e dottival,hogy ez nem így volt és mondja el ő andrisnak,hogy tényleg nem én mondtam el?vagy mit tegyek? :( 17/f
ui.:nem ezek a nevek,csak az egyszerű olvashatóság kedvéért írtam ezeket.
Egyszerű olvashatóság?:D
Én már az elején elvesztem a dettinél meg a dottinál:DDD
Szerintem várd meg mig feltünik az eddig mindenki elöl titkolt unokahugod aki Andrissal visoznt kezd, majd Betti féltékenységében megprobál veled összejönni, mitöl Detti fog kiakadni, és fizetni fog egy ukrán szerv és szesz kereskedőt, hogy végezzék ki Bettit, de vélelten összetévesztik és az unokahugodat lövik bele a Dunába, és ezért Detti bánatában elmegy egy apácazárdába te meg végre elkezdheted a hetero gondoaltoktol mentes kapcsoaltodat Andrissal...
De mindezt megtudhatjuk a Baártok közt 8454 epizódjából
Maradjanak velünk mert a reklám után...
köszönöm 5.válaszoló :)
többiek véleményére is kíváncsi vagyok.
maradjunk ennyiben ezt pár sorban le lehetett volna írni, de mindegy, lényeg Te olyat nevezel barátodnak, aki nem az
ezt az egészet hagyjad a fenébe, most ménél jobban akarod magyarázni, annál rosszabb, semmit ne csinálj, innentől kezdve tudod szelektálva dumálunk, ezt csak Ti fogalmazzátok így ilyen olyan barát, az életedben ha lesz 1 v 2 igaz barátod, akkor sokat mondok, na ez itt egyik sem, mert valamit mondasz, mintha hangszóróba mondanád, ezzel az egésszel most ne foglalkozzál, mást nem tudsz tenni N
Hú, a végéig azt hittem, valami fiatal kiscsaj írta...
Szóval egy megoldás van. Nyíltan, őszintén leülsz vele és megbeszéled. De ne annyi körítéssel, mint itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!