Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ezt miert kellett?
Lehet, hogy a kerdes nagyon gyerekesen hangzik, de akkor sem ertem, mi a celja ezzel.. Tehat volt egy baratom, akinek az exe az osztalytarsam. Ezzel nem is lett volna gond, nem is tartottak a kapcsolatot legalabb fel eve. En sem igazan ismerem a csajt, semmit nem tudok rola kb, nem is beszelek vele. Ahogy kiderult, hogy mi egyutt vagyunk, egybol elkezdett teperni a csaj, sikeresen vissza is szerezte a sracot.. Mondjuk jobb igy, ha o kell neki, akkor menjen inkabb, de akkor is piszkosul sz@rul esik.
Kitalaltam, hogy felvidithatnam magam, ezert uj hajat csinaltattam, befestettem. Teljesen egyedi lett, tehat a suliban is csak nekem volt ilyen. Eltelt 3 nap, a lanynak ugyan ilyen haja lett.. Most tudom, en vagyok a gyerekes, de ez megis mire volt jo? Annyira felbosszantott.. :|
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!