Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, ti ok nélkül is hozzáért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti ok nélkül is hozzáértek egy lányhoz?

Figyelt kérdés
Többször is előfordul, nem csak "véletlen" érintés, hanem szándékosan is hozzám ért párszor. Néha órán észreveszem, hogy bámul engem vagy a mellettem ülő barátnőmet. Lehetséges, hogy engem bámulna? Mert a barátnőmhöz még véletlenül sem ért hozzá, vele flegmán viselkedik, velem pedig mindig kedves. Olvastam valahol, hogy jelent valamit, ha állandóan mondogatja a nevem, pl köszönöm X(nevem), szia x, ne haragudj x stb.. Bár az utóbbi hetekben "visszább vett", már csak bámulni szokott néha-néha. Lehet amiatt van, hogy én nem egyértelmű jeleket adok neki? Mert nekem is tetszik ez a fiú. Vagy csak beképzelem?
2013. ápr. 16. 22:49
 1/4 anonim ***** válasza:
persze, egy érintés nem a világ
2013. ápr. 16. 22:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem volna egyszerűbb egyértelmű jeleket adni neki, ha már neked is tetszik? Am az érintések sokat jelentenek, vagyis nekem mindenesetre igen. Persze nem az ilyen kézfogás, meg egyebek, de felteszem nem is ilyenekről van szó.
2013. ápr. 16. 22:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen, de ha rendszeresen (vagy többször) hozzád ér a srác, akkor az jelenthet is valamit. Ha valakinek tetszel, és közeledni próbál, akkor eléggé el lehet venni a kedvét azzal, hogy nem jól reagálsz. Ha örülsz a srác közeledésének, akkor szépen lassan kezdj el pozitív jeleket adni, hogy megerősítsd őt, aztán már valószínűleg komolyabban is fog kezdeményezni nálad, ha akar.
2013. ápr. 16. 22:53
 4/4 anonim ***** válasza:

Ok nélkűl nem, de okkal többszőr is!

F.

2013. ápr. 16. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!