Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Heteró Fiúk-Férfiak, ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heteró Fiúk-Férfiak, ti hordtok tangát?

Figyelt kérdés
Biszexként tettem fel a kérdést, ami abból adódik, hogy a sógorom nyitott egy divatárú és fehérnemű üzletet ahol a vártnál többszörös mennyiségű férfi tangát eladnak/a vevők kb 45% NŐ/. Még mielőtt azt a választ adnátok, hogy a magam fajta köcsögök és buzeránsok veszik, hozzá kell tennem, hogy pl személy szerint én nem hordok tangát és az eddigi kapcsolataimban is nagyon ritkán találkoztam vele.! Nos?

2013. ápr. 16. 12:50
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
No, azért nem mindegy, milyen tanga!
2014. febr. 16. 18:29
 22/29 anonim ***** válasza:

Nem rég tértem át férfitangára, és azóta is kérdezgetem miért nem hamarább...

A fecske ment sokáig, ami mindig kikezdte a combomat belül. Aztán jött a boxer, amit nagyon szerettem, addig míg ki nem nyúlt. De ha nem is nyúlt ki, akkor pár óra múlva ugyanúgy kezdett bevágni mintha tanga lenne.

Így gondoltam egy nagyot és vettem pár tangát, és azóta megszűnt a probléma :D Tartja a cuccokat rendesen és nem is nagyon észrevenni hogy rajtad van. Ehhez persze fontos a jó méret, ha túl szűk vágni fog, de ha eltalálod a méretet akkor semmi para, én szeretem.

2014. máj. 5. 14:38
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Én is hordok tangát. Főleg nyáron. Nem izzadok úgy bele, mint a boxerba. Szerintem kényelmes is. És praktikus, mert nem gyűrődik fel. A boxernál utálom, mikor szűkebb gatyát veszek fel rá és igazgatni kell.
2017. máj. 3. 12:35
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Én hordok. Illetve csak tangát hordok télen-nyáron már vagy 8 éve. Nekem bejött, sokkal kényelmesebb, mint a fecske, a boxernél meg főleg. Nyáron szellős, kényelmesen hordható seggre feszülős skinny farmer alatt is, mert a helyén marad. Fiatalos, vagány, csajoknak is bejön. :) Nyáron főleg a szellősebb, egészen vékony, áttetsző nejlon tangákat hordom, télire meg sima pamut tangákat.
2017. máj. 3. 21:56
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

Itt egy témába vágó szavazás, meglepő eredménnyel:

[link]

2017. máj. 3. 22:01
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Pár éve nyáron tértem át tangára a csajom javaslatára. Azóta már bánom hogy nem elöbb.
2017. jún. 1. 12:34
 27/29 anonim ***** válasza:

Kedves 25ös!

Az a baj ezekkel a szavazásokkal - másik helyen is volt már egy hasonló kimenetelű, hogy a szavazók döntő többsége férfitangára keresett előtte. Így nem kell nagy ész kitalálni hogy aki szavazott az nagy részük eleve tanga párti.

1ébként én is tangás vagyok :)

Előtte kipróbáltam az "elfogadott" férfias gatyákat is de egyik se volt olyan jó mint a férfitanga. Így amikor meguntam a kísérletezést egy nagy levegő után, bevásároltam az első férfitangás csomagot. Annyira bevált hogy most már le se akarom venni, bármikor bárhová csak tangában megyek. Nadrág azért van felette :)

1ébként a méretet kell eltalálni és akkor se nem bő, se nem vág, hanem észrevétlen.

Olyan forróság még ebben az országban nem volt hogy a seggem között is beizzadjak, olyan durva edzés még nem volt hogy a "zóna" vízben ússzon a végére. Ezek mind megvoltak fecskénél és boxernál, tangánál nem - azért mégiscsak egy réteggel kevesebb akárhogy is nézzük és az esetemben pont ezen múlik hogy olyankor vizes vagyok e hátul vagy sem. És ami nagyon-nagyon fontos dolog hogy a tanga nem tud begyűrődni úgy mint a boxereim tették egy idő után, az a kis szál meg elvész hátul mint ha nem is volna :)

Úgyhogy csak azt tudom mondani elsősorban a férfitársaim értelmesebbjének, hogy aki "teheti" és tényleg szeretné, vegyen tangát magának. Ha a csajod/feleséged valóban odavan érted, tangában is ugyanúgy elfogad majd mint azelőtt bármi másban. Aki egy ruhadarab miatt megbélyegez, kiakad és ezután megbont egy kapcsolatot az sosem szeretett igazán.

Az meg ne legyen szempont hogy ez a javarészt retardált itthoni "társadalom" simán elás egy akár családos embert is egyetlen ruhadarab miatt, de még a kinézete miatt is mert az neki nem "adja ki" - természetesen akinek nem inge... :)

Úgyhogy tangára fel :)

30F - úgy látom már másodjára írok ide de sebaj :)

2017. okt. 3. 23:27
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Kedves #27-es!

Te hol veszed a tangáidat? Milyen fajtát, milyen áron?

2017. okt. 4. 00:30
 29/29 anonim ***** válasza:

Sztem a Google-ban is megtalálod. Az itthoni OTTO shopban van férfitanga HIS márkában. A férfi alsóknál, a klasszikus fazonú alsók között rejtőznek a tangák :)

Persze vannak külföldön is, de én eddig bentről vettem őket.

2017. okt. 4. 19:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!