Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti alakítanátok kapcsolatot egy bisex lánnyal?
Sziasztok.
Ő egy olyan lány aki nem csak sexuális téren feküdt össze lányokkal, hanem kapcsolata is volt velük, leghoszabb kapcsolata is egy nővel volt 6 év és bejegyzett élettársi kapcsolatba voltak. Illetve pasikkal nem is volt kapcsolata, csak inkább sex terén. Összes komoly kapcsolata nővel volt. Ezeket a dolgokat már a második randin elmondta nekem, szóval elég tisztességes lánynak tűnik és őszintének, hogy nem húzta, halasztotta addig míg össze nem jövünk. A lány nagyon tetszik, szép, intelligens, és vagány, de bennem van a félsz, hogy esetleg csak kipróbálási célból lenne velem, hogy milyen lehet egy komoly kapcsolat pasival, vagy esetleg azért, mert próbál normális lenni, és igazából ő leszbikus csak keresi a normális életmódot, gyerekek, család házasság stb. Szerintetek? :S bocsi az összevissza beszédért, csak eléggé össze vagyok zavarodva.
28/f
Igen, egyáltalán nem fontos, hogy mit csinált előtte. Ha neked tetszik, kedveled, akkor próbáld meg. A legrosszabb, hogy nem jön össze, na puff, majd lesz másik. De lehet, hogy vele maradsz végig... :) Tapasztalatnak kitűnő, nem értem a problémát...
25/F
Szerintem azzal semmit nem veszthetsz, ha összejössz vele. Legfeljebb mondd el neki a kétségeidet, és biztosan megválaszolja őket, vagy elaltatja őket, ha valóban értelmes és intelligens a nő.
Én csak azt tudom mondani, hogy nekem is volt már biszexuális barátom, nekem is volt már lánnyal szexkapcsolatom, komoly még nem, de ez nem jelenti azt, hogy ha nem találkoznék egy olyan lánnyal, aki minden téren megfelel, hogy vele nem jönnék össze komolyabb kapcsolat reményében. Lehet, hogy a lányokhoz könnyebben vonzódik érzelmileg, de ettől még megszerethet egy pasit is, csak lehet válogatósabb, vagy a pasik iránt nehezebben alakít ki érzelmi kötődést. Ez nem gond, ha türelmes vagy vele, nem kéne gondot jelentenie.
Ettől függetlenül, ha nagyon kétségbeesett vagy, beszélgess el vele erről, nem fogja leharapni a fejedet :) Sok sikert!
Mindenesetre becsületes a reszeröl, hogy bevallotta, más sajnos titkolja az ilyet.
Legalabb egyenes jellem, ezert nem kéne bünhödnie
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!