Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti alakítanátok kapcsolatot egy bisex lánnyal?
Sziasztok.
Ő egy olyan lány aki nem csak sexuális téren feküdt össze lányokkal, hanem kapcsolata is volt velük, leghoszabb kapcsolata is egy nővel volt 6 év és bejegyzett élettársi kapcsolatba voltak. Illetve pasikkal nem is volt kapcsolata, csak inkább sex terén. Összes komoly kapcsolata nővel volt. Ezeket a dolgokat már a második randin elmondta nekem, szóval elég tisztességes lánynak tűnik és őszintének, hogy nem húzta, halasztotta addig míg össze nem jövünk. A lány nagyon tetszik, szép, intelligens, és vagány, de bennem van a félsz, hogy esetleg csak kipróbálási célból lenne velem, hogy milyen lehet egy komoly kapcsolat pasival, vagy esetleg azért, mert próbál normális lenni, és igazából ő leszbikus csak keresi a normális életmódot, gyerekek, család házasság stb. Szerintetek? :S bocsi az összevissza beszédért, csak eléggé össze vagyok zavarodva.
28/f
A homoszexualitas génje öröklödik.
Es aki ilyen hosszú évekig élt növel, az nem biszex, hanem leszbikus.
Miért nem vállalja?
Én sem kavarnák biszex vagy homokos ferfivel az tutti
Fú, hát semmi esetre sem. Szerintem ha hosszú távú kapcsolatot keresel, akkor inkább egy 100%-ig lány lányt keress, gondold el, ilyen nőt szeretnél, ha a gyermekeid anyja lenne? Olyan kézzel fogdozza a babáitokat, amelyikkel nőket fogdozott? Fúj!
Igen, hát ellenkező esetben én sem lennék ilyen fiúval együtt.
nem igazán látom mit veszthetsz. ha teszik, akkor miért ne próbálkoznál vele?
ha nem lesz boldog veled majd lelép. és gyakorlatilag mindegy, hogy azért, mert mégis leszbikus vagy azért, mert épp te mégsem passzoltál.
ha csak gyereket akarna azt egy nő aránylag könnyen meg tudja oldani, nem kell ahhoz ilyen kapcsolat.
A helyedben én is megpróbálnám, de még az elején leülnék vele beszélgetni azokról, amiket leírtál a kérdésben. Semmi sértő nincs a félelmeidben, ha tényleg intelligens, akkor örömmel fog válaszolni, hogy megnyugtasson téged. Aztán majd kiderül, hogy mi lesz végül, de arra azért számíts, hogy melletted sem lesznek neki közömbösek a lányok és így tulajdonképpen dupla riválisaid lesznek. :D
20L
Jahhh, igen, a homoszexualitás öröklődik. Elvégre mára szüleik is melegek. Jah, hogy akkor nem tudtak volna gyereket csinálni? Bocs.
A homoszexualitás velünk születik,de nem öröklődik.
Másrészt ezt ő dönti el, hogy bi vagy leszbikus. Ha találkozgattok, idővel úgyis kiderül, hogy komoly lesz-e a dolog. De ez egy 100 százalékig hetero lánnyal is ugyanígy működik. Nem értem,miért kell ebből problémát csinálni.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!