Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek bejönnek a páwák?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek bejönnek a páwák?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon :) :D
2013. ápr. 15. 14:29
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Fejtsétek már ki, hogy nektek mi számít páwának!:) kíváncsi vagyok mert erről nagyon megoszlanak a vélemények tudtommal:D
2013. ápr. 15. 15:07
 12/26 ivilicious ***** válasza:
100%
[link] hát pl egy ilyen már annak szmít:D
2013. ápr. 15. 15:09
 13/26 A kérdező kommentje:
Nagyon adnak a külsejükre (lásd: páváskodás). Büszkék, flegmák, lenéznek mindenkit aki nem páwa, pl. kisebb ruhatárral rendelkezik mint ők, stb.
2013. ápr. 15. 15:10
 14/26 A kérdező kommentje:
12es:) köszi.. ez nem rossz <3
2013. ápr. 15. 15:11
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem 18 éves kor fölött senkinek nem jönnek be ezek a nyomik.

21L

2013. ápr. 15. 15:14
 16/26 ivilicious ***** válasza:
100%
ja, akinek meg igen,azzal komoly baj van. kb rosszul vagyok,mikor meglátok egy ilyen fsra nyírt hajú feszülős nacis,rózsaszín inges 'pasit',vagy van az a beszrós nadrág,amit mustárszínbe nyomatnak nagyon.....fúj..nem tudom,h sírjak vagy nevessek. 20L
2013. ápr. 15. 15:16
 17/26 anonim ***** válasza:
39%
a büszkeség és a flegmaság pl a punkokra is jellemző úgyhogy elvagy tévedve,nem ettől lesz valaki páwa
2013. ápr. 15. 15:16
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Egy full izmos lábú férfin is feszülhet a farmer, ez még magában nem páwaság. Ahogy a v-nyakú póló sem. Az az égnek álló ace ventura frizura az már igen! Meg a mindkét fülében ilyen bizsu fülbevaló van a srácnak az igen, az ülepes elefántsegg gatya is páwa, illetve a nagyon rikító tarkabarka színek is páwa. Strasszos, nagy felíratos pólók is páwa kinézet. Rózsaszín felső az meg tökéletesen palimadár.
2013. ápr. 15. 15:41
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Én pont a napokban láttam egyet, de az nagyon durván nézett ki. Annyira ki volt vágva a pólója, hogy láttam a mellkasát. Először leesett az állam, majd szépen a képébe röhögtem.
2013. ápr. 15. 15:41
 20/26 anonim ***** válasza:
75%

Kondisoknak pedig jól áll a v-nyakú. Nincs azzal semmi gond, ha van mellizom is alatta. Nyáron a nagy melegben még jobban szellőzik. Sokan útcán 30 fok körül félmeztelen járkálnak palik, azoknak is kilátszik a mellkasuk. Akkor miről beszélünk.

Az a nagyon nyaktőig érő totál standard póló már annyira unalmas tucat, minden 2. ember olyanban van jóidőben.

2013. ápr. 15. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!