Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sok nő válaszol ronda férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok nő válaszol ronda férfiak kérdésére hogy a szépség relatív. De miért ezt válaszolják ha nem is ezt gondolják?

Figyelt kérdés

Jó itt a rondákhoz nem sorolom az átlagos kinézetűeket. Mert ők a szép kategóriába tartoznak.

"De miért ezt válaszolják ha nem is ezt gondolják?" Nem lenne egyszerűbb őszintén válaszolni a kérdésére. Olvasok a kérdések közt olyan ellentétes válaszokat hogy hol ezt gondolja hol mást mond másik kérdésben a válaszoló.

2013. ápr. 15. 13:20
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
58%
Egy nőtől elvárni, h őszinte legyen, olyan, mint egy majomtól elvárni, h magyarázza el a relativitáselméletet.
2013. ápr. 22. 12:30
 22/23 anonim ***** válasza:
Én abba nem látok igazságot, mikor azt mondják, hogy nem érdekel, hogy néz ki a pasi, csak belül legyen szép. És némely pasi dettó ugyanezt mondja csajokra, de én szerintem ezzel maguknak hazudnak, mert ki jönne össze egy olyan személlyel, akibe nem lát szépet, és ha elmondják az igazságot, akkor persze kapják azt a jelzőt, hogy milyen magas igénye van. Abba meg van igazság, hogy relatív dolog a szépség, ezen kár vitázni.
2013. ápr. 22. 12:50
 23/23 anonim ***** válasza:
44%

A nők 80%-a a férfiak 20%-ához vonzódik. Ettől szenvednek a nők is, mert egy olyan férfi, akit négyesével támadnak a nők, nem tudja őket sokra becsülni, vagy csak tudatosan és nagyon nehezen, pl. ha hívő.

A nők maradék 20%-ának differenciáltabb az ízlése, de nekik a jó részük foglalt - innen kell majd foglalnod Magadnak Neked is szerintem.

A férfiak maradék 80%-a harcol a nőkért, és a kérdésedre az a válasz, hogy azért nem jelentik ki, hogy aki nem néz ki jól, az nem kell, mert ennek a névtelen tömegnek a próbálkozása segít magasan tartani az önbizalmukat, illetve gyomor kérdése is, de van, aki anyagilag vagy más segítségekben is szereti kihasználni a hódolóit. Nem mind, de az önbizalmát mindegyik ezekből a próbálkozásokból építi. A próbálkozások megszűnnének, ha nyíltan delkarálnák, hogy a jelölteknek csak a 20%a esélyes valójában, és a többi mondhat vagy tehet bármit, csak önbizalomnövelőnek használják.

2013. dec. 31. 14:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!