Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok ronda férfi próbálkozik a nőknél. Miért próbálkoznak? Tudják jól hogy a külsőn van a hangsúly.
Figyelt kérdés
Sok ronda férfi gondolja magában hogy a belső ami legfontosabb. De tudják jól hogy nincs esélyük, hiába a belső tulajdonság.2013. ápr. 15. 11:42
22/31 ivilicious válasza:
engem ne érdekel a külső,vagyis nem az az elsődleges. csak ne legyen torz és igénytelen.
23/31 A kérdező kommentje:
Akkor még is a külső fog meg.
2013. ápr. 15. 13:04
24/31 anonim válasza:
Azért mert mindenki szívesebben járna egy ferrárival mint tömegközlekedéssel. Azért próbálkozik, hátha beleülhet.
25/31 anonim válasza:
Azért mert édesanyádnak nem volt annyi esze, hogy a falhoz csapjon, mikor meglátott... De van egy olyan érzésem, hogy miután látná milyen lettél, meggondolná magát, ha visszamehetne az időben.
Bár azt hiszem, ez nevelés kérdése is...
Jah és igen, azért háborodtam fel, mert ronda vagyok. :)
25/F
26/31 anonim válasza:
Mert mindenki szívesebben járna egy neki jobban tetsző fiúval, ez így van....én sem értem, hogy miért akar valaki a "saját körein" kívül próbálkozni (értsd: ronda fiúk szép lányoknál). És nem magamról beszélek, nyílván én is utasítottam már el ronda pacákokat, de nem csak a külsejükkel volt baj, hanem a nyomulásukkal is. Na mindegy, szóval ezt én sem nagyon értem. A szépség tényleg relatív, de van egy határ, mindenkinek, és ép önbizalommal, ami ezeknek a rondácskáknak nem túl ép, mivel túlértékelik magukat, hogy szebbeknél próbálkoznak, ezt be lehetne látni. Ezért (is) taszítóak, hogy jobb pasinak képzelik magukat, és ez olyan gáz....Egy kigyúrttól is az, ha jobbnak képzeli magát, de annak a nők elnézik, mert "szép"nek gondolják....ennyi
27/31 RaZeR1912 válasza:
Na ide jutott a mai világ...-.-
28/31 anonim válasza:
én imádom az okos ronda pasikat
29/31 anonim válasza:
Ha buta és ronda vagyok belefér? :D
30/31 anonim válasza:
A szépség relatív, mindenkinek más a szép.
Neked meg csak annyit kívánnék, hogy legyen valaki csak a "külsődért" (bár erősen kíváncsi lennék, egy ilyen kijelentés után hogy nézel ki, van -e valami, amivel felvághatnál), aztán amikor megöregszel, lépjen le valakivel, aki már überel szépségben.
Akkor talán rájönnél, hogy nem kellett volna ennyire felszínesnek lenni.
Fujj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!