Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok ronda férfi próbálkozik a nőknél. Miért próbálkoznak? Tudják jól hogy a külsőn van a hangsúly.
Figyelt kérdés
Sok ronda férfi gondolja magában hogy a belső ami legfontosabb. De tudják jól hogy nincs esélyük, hiába a belső tulajdonság.2013. ápr. 15. 11:42
11/31 A kérdező kommentje:
Miért szerintetek mi a fontosabb? Legyen egy szép pasija a nőnek vagy legyen egy ronda pasija a nőnek mind a kettő szép belső tulajdonságokkal rendelkezik.
2013. ápr. 15. 11:57
12/31 anonim válasza:
ezt nem te fogod megmondani. lehet az én pasim neked ronda, de nekem a legjobb pasi a világon. mit nem értesz ezen?
13/31 anonim válasza:
TE, kérdező ne próbálkozz nőknél. Mert nem a külsőd miatt leszel eldobva, az biztos :)
14/31 anonim válasza:
Ó, Istenem. Tudod, hogy mi a fontos? Az, hogy akivel letöltöd az életed, azzal jól érezd magad, nem az, hogy hogy néz ki. A szépség amúgy is múlandó.
Úgy fest, Te csak külsőségekben vagy képes gondolkodni, ez részben idővel elmúlik, ne aggódj.
15/31 anonim válasza:
Most hiába kezd itt el neki magyarázkodni mindenki.
El van szállva magától, ezen nem segítene semmi, csak egy jó nagy pofára esés.
16/31 A kérdező kommentje:
Sajnos ezt látom a mai világban. A nők többsége csak a szép alfa hímet látják meg.
2013. ápr. 15. 12:14
17/31 A kérdező kommentje:
Ja én azokat nem veszem ide akinek átlagos a kinézete. Én a rondaságon nem kövéreket értem hanem leginkább a csúnya arc.
2013. ápr. 15. 12:17
18/31 anonim válasza:
a pénztárca belseje a legfontosabb,ha az tömött lehetsz csúnya elhízott stb.
20/31 anonim válasza:
Ez nem igaz, gondolkozz, több nő van, mint szép alfahím. Nem beszélve arról, mennyi szép pasi vonzódik a saját neméhez :)
Hosszú távú kapcsolatban pedig előnyösebb a szép belső. Szóval van esély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!