Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ilyen elkorcsosult ízlésük a mai lányoknak?
Fogalmam sincs kik ezek akiket írtál. Az sem jó ha egy csontkollekció és azt sem ha 20 évesen olyan izomzata van amitől 30 évesnek néz ki. Aki normális, aktív életet él annak nincs szüksége kondizásra, hogy vonzó teste legyen. Szolisokat végképp nem tudom feldolgozni, hogy minek rondítsák el a gyönyörű fehér bőrt. Vagy a márkás, divatos ruha legtöbbje visszataszító. Sokkal vonzóbb egy férfi egy sima szürke pólóban, mint valami csicsás szarban.
21/N
De még nm is az a baj, hogy "vizisikló testűekre" buknak :D mert én is ilyen vagyok sajna (magas és vékony) hanem, hogy ezt ki is hangsúlyozzák az idétlen öltözködésükkel...
pl.:
Jó ég, soha nem bírnám felvenni ezt a stílust.
F
Tök jó, hogy őszinte vagy, ez nálam pl. nagy pozitívum, igazából szóba sem állnék komolyabban olyannal, aki össze-vissza hazudik. De azért nem mindegy, hogy milyen stílusban őszinte az ember.
Egyébként nem mindenkinek tetszenek ezek a páwa fiúk, én pl. csak röhögni tudok rajtuk. Az összes srác, aki eddig tetszett jól öltözött, ápolt, izmos, sportos alkat volt. Nem mondom, hogy nagy darabok voltak, mint egy kétajtós szekrény, de sportosak, erősek, izmosak voltak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!